• تاریخ انتشار : 1393/05/29 - 15:06

برگزاری كارگاه آموزشي « برنامه ریزی استراتژیک کاربردی» توسط اداره اعتبار بخشي معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: در راستاي برنامه هاي آموزشي ویژه بيمارستانهاي تابعه، كارگاه "برنامه ريزي استراتژيك كاربردي " ‌در روز شنبه مورخ 25/5/93 توسط اداره اعتبار بخشي معاونت درمان در محل سالن همايش هاي بيمارستان بقيه ا... اعظم (عج) برگزار گرديد

برگزاری دومين كارگاه آموزشي « برنامه ریزی استراتژیک کاربردی»  توسط اداره اعتبار بخشي معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: در راستاي برنامه هاي آموزشي ویژه بيمارستانهاي تابعه، كارگاه ((برنامه ريزي استراتژيك كاربردي )) ‌در روز شنبه مورخ 25/5/93 توسط اداره اعتبار بخشي معاونت درمان در محل سالن همايش هاي بيمارستان بقيه ا... اعظم (عج) برگزار گرديد.

در اين مراسم كه 210 نفر از روسا، مديران و كارشناسان بيمارستانهاي تحت پوشش و همچنين كارشناسان ادارات مختلف معاونت هاي درمان، غذا و دارو و امور بهداشتي دانشگاه نیز حضور داشتند، ابتدا آقاي دكتر جلالي رياست بيمارستان بقيه ا... ضمن خير مقدم به حاضرين، ‌تدوين برنامه استراتژيك را يكي از مهمترين فرآيندها در مديريت صحيح بيمارستانها دانست.

سپس آقاي دكتر عاصمي رئيس اداره اعتبار بخشي معاونت درمان ضمن بیان مطالبی پیرامون مفهوم و اهميت اعتبار‌بخشي گفت: درجه كسب شده توسط هر بيمارستان در واقع اعتبار آن بيمارستان را در فرآيند اعتبار بخشي نشان ميدهد و آن نيز به نوبه خود بيانگر ميزان عمل به قوانين و مقررات و رعايت استانداردهاي از پيش تعيين شده توسط هر بيمارستان مي باشد.

در ادامه آقاي بهادر خان كارشناس ارشد اعتبار بخشي مطالب خود را در خصوص برنامه استراتژيك كاربردي ارائه نمودند.

در پايان برنامه كارگروهي با ارائه فرم هاي ماتريس ارزيابي محيط داخلي و خارجي و ماتريس تعيين موقعيت استراتژيك ‌انجام شد که كارشناسان هر بيمارستان جداول مربوطه را تكميل و در بحث گروهي شركت نمودند.