• تاریخ انتشار : 1400/03/29 - 12:41
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزارکرد:

برگزاری مرحله عملی آزمون استخدامی رشته های شغلی فوریت های پزشکی

مرحله عملی آزمون استخدامی رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

برگزاری مرحله عملی آزمون استخدامی رشته های شغلی فوریت های پزشکی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، آزمون عملی استخدامی رشته های کاردانی و کارشناسی فوریت های پزشکی دانشگاه با همکاری نمایندگان مدیریت تربیت بدنی، بازرسی، حراست، نیروی انسانی و گزینش دانشگاه برگزار شد.

آزمون عملی استخدامی فوریت های پزشکی در یک روز کاری برای 43 نفر از پذیرفته شدگان برگزار شد، که در سه سطح آمادگی جسمانی، مهارت رانندگی و مصاحبه علمی شرکت کردند.

تیم ارزیابی دانشگاه پس از بررسی نتایج آزمون شرکت کنندگان به تناسب سهمیه های موجود برای پایگاه های اورژانس محدوده تحت پوشش دانشگاه و همچنین برای جبران کمبود نیرو در این حوزه، نیروهای مورد نیاز جذب می شوند.

گفتنی است آزمون مذکور در روز چهارشنبه 26 خردادماه 1400 برگزار شد. و نتایج نهایی پس از بررسی توسط نیروی انسانی دانشگاه به پذیرفته شدگان ابلاغ می شود.