• تاریخ انتشار : 1396/06/26 - 16:20

برگزاری نشست شورای بازآموزی پروتکل های مددکاری باحضور مسئولین مددکاری بیمارستان های تابعه دانشگاه

شورای بازآموزی پروتکل های مددکاری باحضور مسئولین مددکاری بیمارستان ها

روابط عمومی معاونت درمان: نشست شورای بازآموزی پروتکل های مددکاری با حضور مسئولین مددکاری بیمارستان های تابعه دانشگاه در روز شنبه 25 شهریور ماه در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

این نشست با حضور دکتر نوربخش سرپرست اداره امور بیماریها، میرباقری و طباطبایی کارشناسان اداره امور بیماریها  و با هدف توضیح روند اجرای پروتکل که پیرو ابلاغ آن از سوی اداره مددکاری برای مراکز تابعه و اعلام اجرای دستورالعمل مذکور بر اساس فرم های ارائه شده در متن پروتکل تشکیل شد.

دکتر نوربخش یکی از دلایل عدم توسعه مددکاری اجتماعی در حوزه بهداشت و درمان در گذشته را نبود چارچوبهای مشخص برای مداخلات تخصصی مددکاران اجتماعی عنوان کرد، و انتقال  اداره مددکاری اجتماعی به دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی در معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را ظرفیت و بستر مناسب تری برای بازتعریف و توسعه مددکاری اجتماعی دربیمارستانها دانست.

در ادامه نیز مداخلات ابلاغی پایه مددکاری اجتماعی در بیمارستانها که در قالب شش پروتکل جداگانه تنظیم وبه مراکز درمانی ابلاغ شده بود، مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

جلسه مذکور برای شفاف سازی مددکاران اجتماعی درخصوص چگونگی اجرای پروتکل ها در مراکز بود، که شش پروتکل تریاژ بیماران بر اساس نیاز به خدمات تخصصی مددکاری اجتماعی، راند مددکاری اجتماعی، ارزیابی روانی اجتماعی، مشاوره کوتاه مدت اولی، مداخله در بحران مددکاری اجتماعی و مدیر یت مورد برای مددکاران اجتماعی توجیه شد.

گفتنی است این مداخلات در واقع حداقل خدماتی هستند که باید توسط مددکاران اجتماعی در بیمارستانها (اعم از عمومی و تخصصی) ارائه شوند. واجرای دقیق این پروتکل ها و تکمیل فرم های ارائه شده توسط تیم مددکاری اجتماعی مستقر در بیمارستان فرصت مطلوب تری را جهت ارائه خدمات تخصصی به بیماران فراهم می آورد.

در خاتمه مقرر شد در جلسه ای که با مدیران بیمارستان ها برای توجیه پروتکل ها در روز دوشنبه 27 شهریور ماه  در معاونت درمان برگزار میشود، نقطه نظرات مسئولین مددکاری حاضر در جلسه، مشکلات موجود در راستای اجرا، ابهامات، کمبود کادر مددکاری اجتماعی و... اعلام شود و راهکار مناسب جهت اتخاذ تدابیر در راستای ارائه خدمات بهتر به بیماران فراهم شود..