• تاریخ انتشار : 1396/07/15 - 10:24

برگزاری نشست هماهنگی کارشناسان بهبود کیفیت بیمارستان های تابعه دانشگاه در معاونت درمان

نشست هماهنگی با کارشناسان بهبود کیفیت بیمارستان های دولتی دانشگاه با هدف ارتقای کیفیت خدمات قابل ارائه در بیمارستانها برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: نشست هماهنگی با کارشناسان بهبود کیفیت بیمارستان های دولتی دانشگاه با هدف ارتقای کیفیت خدمات قابل ارائه در بیمارستانها در روز سه شنبه11 مهرماه برگزار شد.

ارتقای کیفیت خدمات که از مهمترین اهداف حوزه درمان و در صدر برنامه ی عملیاتی و بهبودکیفیت بیمارستانها می باشد؛ و  با اندازه گیری و پایش شاخص های از پیش تعیین شده قابل دسترسی است توسط مدیریت  اقتصاد درمان و آمار این معاونت تشکیل شد.

در ابتدا هادیزاده کارشناس مدیریت پرستاری با بیان مطالبی پیرامون شاخص های آموزش به بیمار، چالش های این حوزه را مورد بحث قرار داد و چک لیست  پایش ابلاغ شده از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی را بعنوان ابزار اندازه گیری شاخص معرفی کرد.

در ادامه مولا کارشناس مدیریت پرستاری ضمن بیان مطالبی درخصوص شاخص های کنترل عفونت، پیرامون چالش های این شاخص به بحث و تبادل نظر پرداخت.

همچنین روشنایی و محمودی کارشناسان مدیریت اقتصاد درمان و آمار به ترتیب در خصوص داروهای پرهزینه و چگونگی جمع آوری اطلاعات، تجزیه و تحلیل آنها و شاخص اثربخشی آموزش و ثبت آن بعنوان راهی برای دستیابی به بهبود کیفیت و ارتقای خدمات ارائه شده مطالبی را ارائه کردند.

در خاتمه نشست مقرر شد شاخص های مصوب شده به مراکز جهت کنترل و پایش  ابلاغ شود.