• تاریخ انتشار : 1401/09/01 - 14:14
اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار کرد:

برگزاری هفتاد و هشتمین کمیته بررسی موارد مرگ مادر دانشگاه

برگزاری هفتاد و هشتمین کمیته بررسی موارد مرگ مادر دانشگاه

هفتاد و هشتمین کمیته بررسی موارد مرگ مادر در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کمیته بررسی مرگ مادر مادر با حضور مدیر گروه زنان دانشگاه به همراه استادان گروه زنان، پریناتالوژیست ها و سرپرست مدیریت سلامت مادر و نوزاد و کارشناسان اداره مامایی تشکیل شد.

در کمیته مذکور، پس از بیان روایت واقعه ( سناریو ) و شنیدن توضیحات دو بیمارستان مدعو، گروه استادان و سایر اعضای هیئت علمی به بررسی موارد علمی قابل اجتناب پرداختند و مصوباتی تدوین و جهت ابلاغ اجرا به مراکز ابلاغ می شود.

در این کمیته با توجه به اهمیت بررسی علل مرگ مادران و شناسایی علل قابل اجتناب در کمیته ها، بر اهمیت انجام کار تیمی، استفاده از دستورالعمل های ارسالی، اهمیت واکسیناسیون آنفلونزا برای تمامی مادران باردار و حساسیت تمامی کادر درمان به مادر مراقبت ویژه تاکید شد.

گفتنی است کمیته بررسی موارد مرگ مادر در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در روز شنبه 28 آبان ماه در معاونت درمان برگزار شد.