• تاریخ انتشار : 1398/08/25 - 10:48
روابط عمومی معاونت درمان شهید بهشتی:

برگزاری هفتمین المپیاد علمی و مهارتی فوریت های پزشکی اورژانس کشور با میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

هفتمین المپیاد علمی و مهارتی فوریت های پزشکی اورژانس کشور با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و حضور صد نفر از برترین تکنسین های فوریت های پزشکی از ۱۰ قطب دانشگاهی کشور به مدت دو روز در بخش های علمی، مهارتی و عملیاتی برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: هفتمین المپیاد علمی و مهارتی فوریت های پزشکی اورژانس کشور با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و حضور صد نفر از برترین تکنسین های فوریت های پزشکی از ۱۰قطب دانشگاهی کشور به مدت دو روز در بخش های علمی، مهارتی و عملیاتی برگزارشد.

رقابت در هفتمین المپیاد مهارت های پزشکی با برگزاری آزمون علمی الکترونیکی در صبح روز چهارشنبه 23 آبان ماه در مرکز سازمان سنجش پزشکی آغاز شد. و در نوبت عصر روز چهارشنبه در سه بخش تشخیص بیماری و مهارت های عملیاتی درمانی، بکارگیری تجهیزات پزشکی بر بالین بیمار و شناخت وکار با تجهیزات پزشکی داخل آمبولانس و مهارت فنی نگهداری آمبولانس ها و در نوبت صبح روز پنج شنبه 24 آبان ماه در سه بخش مهارت رانندگی با آمبولانس، مهارت رانندگی با موتورلانس و آمادگی جسمانی برگزار شد.

دکتر امیر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و دبیر برگزاری المپیاد مذکور در دانشگاه در حاشیه این مراسم در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، هدف این المپیاد را افزایش دانش و مهارت کادر اورژانس در قالب فردی و تیمی عنوان کرد.

دبیر برگزاری المپیاد خاطرنشان کرد: کیفیت خدمت رسانی در اورژانس پیش بیماستانی نقش مهمی در ارتقاء سطح کیفی خدمات درمانی دارد. و با توجه به تاثیر زمان درکنار توان علمی و مهارتی تکنیسین ها در نجات جان بیماران بخصوص حادثه دیدگان سوانح ترافیکی و ترومایی و بیماران قلبی، سکته مغزی و...، برگزاری دوره های رقابتی با استانداردهای بین المللی نقش مهمی در این زمینه دارد.

گفتنی است در این مراسم دکتر کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور ضمن تشکر و قدردانی از زحمات شبانه روزی کادر اورژانس پیش بیمارستانی و تشریح برنامه های آتی سازمان اورژانس کشور، جوایز برگزیدگان را اهدا کرد.

مراسم اختتامیه هفتمین المپیاد علمی و مهارتی فوریت های پزشکی اورژانس کشور با انتخاب قطب های زنجان، خراسان و مازندران بعنوان قطب های اول تا سوم در تالار ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به کار خود پایان داد.

در خاتمه دکتر هاشمی از حمایت های رئیس محترم دانشگاه و تلاش های معاونت های توسعه، دانشجویی و درمان و مدیریت محترم حراست، روابط عمومی، تربیت بدنی، خدمات پشتیبانی و دانشکده پزشکی در برگزاری هرچه بهتر مراسم تشکر و قدردانی کرد.

برای مشاهده عکس های المپیاد اینجا را کلیک کنید.