• تاریخ انتشار : 1394/02/21 - 12:45

برگزاری چهارمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری 29 خردادماه با حضور پرستاران شهر تهران

روابط عمومی معاونت درمان: چهارمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری 29 خرداد ماه سال جاری در شعب اخذ رای ثابت و سیار مستقر در بیمارستان ها و مراکز درمانی استان تهران برگزار می شود.

این انتخابات هر 4 سال و با هدف تلاش و کوشش برای اصلاح، رشد و تعالی حرفه پرستاری، حفظ حقوق پرستاران و مردم در قبال خدمات پرستاری، حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران، اجرای موازین و ارزش های اسلامی و رعایت اخلاق پزشکی در بخش پرستاری انجام میشود.

گفتنی است این انتخابات در جهت تعیین هیات مدیره و اعضاء شورای عالی نظام پرستاری شهر تهران و شهرستان های تابعه در روز 29 خرداد ماه 94 از ساعت 7 صبح لغایت 17 انجام می شود.

لازم به ذکر است کلیه پرستاران در زمان رای گیری می بایست کارت نظام پرستاری خود را به همراه داشته باشند. متعاقبا اطلاعات بعدی از طریق پورتال این معاونت به اطلاع می رسد.

• کد خبر : 19662