• تاریخ انتشار : 1392/06/20 - 10:00

برگزاری کارگاه آشنایی با استانداردهای بیمارستانهای دوستدار ایمنی بیمار- پایه در معاونت درمان

اختصاصی/ کارگاه «آشنایی با استانداردهای بیمارستانهای دوستدار ایمنی بیمار- پایه » با حضور کارشناسان ستادی و مسئولین ایمنی مراکز آموزشی، درمانی و بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه، مورخ 17/6/92 در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید.

برگزاری کارگاه  آشنایی با استانداردهای بیمارستانهای دوستدار ایمنی بیمار- پایه در معاونت درمان

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه «آشنایی با استانداردهای بیمارستانهای دوستدار ایمنی بیمار- پایه» با حضور کارشناسان ستادی و مسئولین ایمنی مراکز آموزشی، درمانی و بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه، مورخ 17/6/92 در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید.

در ابتدای کارگاه خانم مالکی مسئول مرکز حاکمیت خدمات بالینی معاونت درمان ضمن عرض خیر مقدم و تشکر از اقدامات انجام شده در مراکز در خصوص استقرار حاکمیت خدمات بالینی با تاکید بر سیاستهای کلی برنامه پنجم توسعه مبنی بر رویکرد انسان سالم و سلامت همه جانبه درباره اهمیت مقوله ایمنی بیمار در مراکز سخنانی ایراد نمودند. سپس با توجه به ارسال مولتی مدیاهای آموزشی به کلیه مراکز بر انجام آموزش ها بصورت آبشاری، فعال نمودن کمیته ایمنی بیمار و آمادگی جهت شرکت در جشنواره بر اساس مصادیق جدید تاکید نمودند.

در ادامه خانم شیرازی زاده کارشناس مسئول ایمنی معاونت درمان به بیان مطالبی پیرامون فرهنگ ایمنی، استانداردهای الزامی بیمارستانهای دوستدار ایمنی بیمار، ابزارها و نحوه خودارزیابی پرداخته و تعدادی از شاخصهای کشوری ایمنی را  ارائه نمودند. این کارگاه پس از پاسخ به سوالات حضار به کار خود پایان داد.

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی