• تاریخ انتشار : 1392/10/18 - 08:20

برگزاری کارگاه آموزشی « تضمین کیفیت هماتولوژی» در معاونت درمان

کارگاه آموزشی »تضمین کیفیت هماتولوژی » با توجه به نیاز آزمایشگاه های تحت پوشش جهت ارتقا آگاهی و توانمندی پرسنل ، در تاریخ های 18/9/92 ، 4/10/92 و 16/10/92 توسط اداره امورآزمایشگاههای حوزه معاونت درمان از ساعت 30/8 لغایت 12 در سالن اجتماعات ساختمان شماره 3 ستاد برگزار گردید.

برگزاری کارگاه آموزشی « تضمین کیفیت هماتولوژی»  در معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان؛ کارگاه آموزشی « تضمین کیفیت هماتولوژی » با توجه به نیاز آزمایشگاه های تحت پوشش جهت ارتقا آگاهی و توانمندی پرسنل ، در تاریخ های 18/9/92 ، 4/10/92 و 16/10/92 توسط اداره امورآزمایشگاههای حوزه معاونت درمان از ساعت 8/30  لغایت 12 در سالن اجتماعات ساختمان شماره 3 ستاد برگزار گردید.

در این کارگاه که کارشناسان شاغل در بخش هماتولوژی آزمایشگاه های خصوصی  مناطق تحت پوشش حضور داشتند، مباحثی درخصوص تضمین کبفیت بخش هماتولوژی توسط دکتر بهزاد پوپک  مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

درپایان شرکت کنندگان مسائل و مشکلات خود را در مورد مباحث مذکور بیان نمودند.

لازم به ذکر است اسلاید های آموزشی مدرس کارگاه در پورتال معاونت درمان/ روابط عمومی / اسلاید همایش ها، نشست ها/ اداره امور آزمایشگاه ها، جهت استفاده شما کاربران گرامی بارگذاری شده است.اینجا کلیک کنید

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی