• تاریخ انتشار : 1392/11/21 - 11:59

برگزاری کارگاه آموزشی تضمین کیفیت میکروب شناسی توسط اداره امور آزمایشگاههای معاونت درمان

با عنایت به نیاز آزمایشگاه های تحت پوشش جهت ارتقا آگاهی و توانمندی پرسنل ، کارگاه آموزشی تحت عنوان تضمین کیفیت میکروب شناسی در تاریخ 15/11/92 توسط اداره امورآزمایشگاههای حوزه معاونت در سالن جلسات معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار گردید.

روابط عمومی معاونت درمان،با عنایت به نیاز آزمایشگاه های تحت پوشش جهت ارتقا آگاهی و توانمندی پرسنل، کارگاه آموزشی تحت عنوان تضمین کیفیت میکروب شناسی  در تاریخ  15/11/92  توسط اداره امورآزمایشگاههای حوزه معاونت در سالن جلسات معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار گردید.

در این کارگاه که کارشناسان شاغل در بخش میکروب شناسی آزمایشگاه های خصوصی مناطق تحت پوشش حضور داشتند، مباحثی درخصوص تضمین کبفیت بخش میکروب شناسی توسط دکتر محمد رهبر  مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

درپایان شرکت کنندگان در حاشیه جلسه، مسائل و مشکلات خود را در مورد مباحث مذکور بیان نمودند.

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی