• تاریخ انتشار : 1392/12/06 - 12:41
  • بازدید : 1961

برگزاری کارگاه آموزشی نحوه ثبت و گزارش دهی اطلاعات بیماران دیابتی در معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان:با توجه به اهمیت ثبت و گزارش دهی دقیق اطاعات مربوط به مراجعین دیابتی جهت دریافت خدمات شایسته و به موقع، کارگاه آموزشی تحت عنوان "نحوه ثبت و گزارش دهی اطلاعات بیماران دیابتی"، در روز چهار شنبه مورخ 21/11/92در محل سالن جلسات معاونت درمان برگزار گردید.

روابط عمومی معاونت درمان؛با توجه به اهمیت ثبت و گزارش دهی دقیق اطاعات مربوط به مراجعین دیابتی جهت دریافت خدمات شایسته و به موقع، کارگاه آموزشی تحت عنوان "نحوه  ثبت و گزارش دهی اطلاعات  بیماران دیابتی"، در روز چهار شنبه مورخ 21/11/92در محل سالن جلسات معاونت درمان برگزار گردید.

در این کارگاه از  مسئولین واحد های مددکاری اجتماعی، پذیرش و فوکال پوینت دیابت مراکز درمانی قطب دیابت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی و ایران برای حضور در جلسه دعوت به عمل آمد.

خانم سید صالحی فوکال پوینت اجرایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درخصوص رسالت طرح جامع پیشگیری از دیابت مطالبی را بیان داشتند.

در ادامه ایشان به ارائه مطالبی در مورد نحوه صحیح ثبت و گزارش دهی اطلاعات بیمارن دیابتی و اشتباهات رایج مسئول پذیرش و مددکاران اجتماعی در تکمیل فرمها پرداختند.

در پایان به سؤالات حاضرین در جلسه پاسخ داده شد.

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی