• تاریخ انتشار : 1396/02/03 - 10:49

برگزاری کارگاه آموزشی پیرامون اجرای بسته جدید موربیدیتی مادران باردار در معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه آموزشی در راستاي اجراي بسته جدید موربیدیتی مادران باردار با حضور دکتر عابدینی مسئول بسته مربوطه از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی  در روز پنج شنبه 31 فروردین ماه در بیمارستان لقمان جکیم برگزار شد.

کارگاه آموزشی مذکور با هماهنگی اداره مامایی معاونت درمان و  با حضور کارشناسان مامایی و متخصصین زنان  رابط مادر پرخطر  در 44 مرکز تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.

گفتنی است در بسته فوق لزوم استقرار دیدبان مادر پرخطر در بخش های مراقبت ویژه، اورژانس، پست پارتوم الزامی شده است.

همچنین مشخصات مادران به صورت آنلاین توسط رابطین طرح در سامانه ایمان ثبت می شود تا بعد از بررسی موارد در کمیته موربیدیتی و طرح مداخلات از مشکلات پیشرو، در درمان مادران پرخطر مشابه موفق تر عمل شود.

در خاتمه، ابلاغ بسته فوق در بیمارستان های تابعه  را نقطه امیدی برای برنامه ها و مداخلات اثر بخش بر كاهش ميزان مرگ مادر در سطح دانشگاه بر شمردند.

تصویر