• تاریخ انتشار : 1396/05/29 - 09:17

برگزاری کارگاه تحلیل هزینه‏ های بیمارستانی با حضور مدیران مالی بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه

اداره اقتصاد درمان معاونت درمان دانشگاه با هدف معرفی و ارایه الگوی تحلیل هزینه‏ های بیمارستانی در سطح مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی و بیمارستان‏های تابعه دانشگاه کارگاه تحلیل هزینه های بیمارستانی را در روز سه شنبه 24 مردادماه برگزار کرد

برگزاری کارگاه تحلیل هزینه‏های بیمارستانی با حضور مدیران مالی بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: اداره اقتصاد درمان معاونت درمان دانشگاه با هدف معرفی و ارایه الگوی تحلیل هزینه ‏های بیمارستانی در سطح مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی و بیمارستان‏های تابعه دانشگاه کارگاه تحلیل هزینه های بیمارستانی را در روز سه شنبه 24 مردادماه برگزار کرد.

در کارگاه مذکور که در معاونت درمان و با حضور مدیران مالی بیمارستان ها تشکیل شد؛ دکتر ملا جعفری سرپرست مدیریت اقتصاد سلامت و آمار معاونت ضمن خیر مقدم به حاضران، از اجرای بازدیدهای بیمارستانی توسط معاون درمان، مدیر امور مالی دانشگاه و برخی مدیران  ستادی در خصوص تحلیل هزینه‏ها از مراکز تابعه خبر داد.

وی با تاکید بر اهمیت تحلیل هزینه ‏های بیمارستانی و سیاست‏های کلی اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: بیمارستان ها بین 50 تا 80 درصد منابع بخش سلامت را مصرف می کنند و از این رو بهینه‏سازی هزینه ها اجتناب ناپذیر است.

خسروآبادی و روشنایی کارشناسان اداره اقتصاد درمان نیز در ادامه ضمن معرفی الگوی یونیسف و تحلیل هزینه های بیمارستانی، شناسایی اقلام هزینه‏ای در بیمارستان، اختصاص آنها به مراکز هزینه و تعیین هزینه های مستقیم بخش های مختلف بیمارستان را مهم خواندند.

همچنین پیرامون سرشکن کردن هزینه‏های بخش‏های سربار به معرفی تکنیک step-down Analysis، تعیین Allocation basisو نمونه‏هایی از تحلیل‏هایی از جمله تعیین نقطه سر به سری، قیمت تمام شده و ... که قرار است در آینده انجام شود، مختصرا مطالبی را عنوان کردند.

در خاتمه دکتر ورهرام مدیر بیمارستان دکتر مسیح دانشوری پیرامون تحلیل‏ها و دستاوردهای حاصله در زمینه کنترل و بهینه ‏سازی هزینه‏ ها به بیان مطالبی پرداخت.

گفتنی است بیمارستان مسیح دانشوری توانسته است تندیس " طرح اقتصاد درمان " را دریافت کند؛ که دکتر ورهرام، اقدامات بیمارستان در راستای بهینه‏ سازی هزینه ‏ها، محاسبه قیمت تمام شده خدمات، تحلیل ‏های هزینه‏ ای و تراز مالی بیمارستان را عامل این موفقیت دانست.