• تاریخ انتشار : 1397/01/23 - 14:57

برگزاری کارگاه مدیریت شبکه آزمایشگاهی با حضور مسئولین فنی آزمایشگاه های دولتی تابعه دانشگاه

اولین کارگاه مدیریت شبکه آزمایشگاهی با حضور دکتر یثربی معاون اجرایی و رئیس اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: اولین کارگاه مدیریت شبکه آزمایشگاهی با حضور دکتر یثربی معاون اجرایی و رئیس اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه در روز چهارشنبه 22 فروردین ماه در معاونت درمان برگزار شد.

کارگاه مدکور با تاکید بر مدیریت ارجاع نمونه برای مسئولین فنی، سوپروایزرها، مسئولین ارجاع آزمایشگاه های شبکه و سایر افرادی که در این حوزه فعالیت می کنند تشکیل شد.

در اولین دوره آموزشی که مسئولین فنی آزمایشگاه های دولتی حضور داشتند، مدرسین پیرامون مدیریت نمونه از درخواست آموزشی تا آماده سازی بیمار، جمع آوری نمونه و رد و قبول نمونه تا مرحله بسته بندی و حمل و نقل و ذخیره سازی و نگهداری نمونه مطالبی را بیان کردند.

در خاتمه پس از بحث و بررسی پیرامون مدیریت و قرارداد ارجاع و مسئولیت های فنی آزمایشگاه های شبکه ارجاع، آزمونی از مطالب آموزشی از شرکت کنندگان گرفته شد.

گفتنی است کارگاه آموزشی آبشاری مذکور با هدف افزایش دانش و آگاهی مسئولین شبکه های آزمایشگاهی در سطح دانشگاه ها و ارتقاء عملکرد شبکه های آزمایشگاهی و ارجاع نمونه های بالینی در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور اجرا می شود.