• تاریخ انتشار : 1396/05/02 - 09:38

برگزاری کارگاه کشوری آشنایی با دیالیز صفاقی توسط اداره امور بیماری ها در بیمارستان امام حسین (ع) / تقویت پایگاه های سلامت عاملی مهم در افزایش سلامت جامعه

کارگاه کشوری آشنایی با دیالیز صفاقی توسط اداره امور بیماری های معاونت درمان در بیمارستان امام حسین (ع) برگزار شد

تقویت پایگاه های سلامت عاملی مهم در افزایش سلامت جامعه

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه کشوری آشنایی با دیالیز صفاقی توسط اداره امور بیماری های معاونت درمان در روز سه شنبه 27 تیرماه در بیمارستان امام حسین (ع)  برگزار شد.

در این کارگاه که پرستاران بخش دیالیز از سراسر کشور حضور داشتند، دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه ضمن بیان مطالبی پیرامون محاسن و اقدامات انجام شده در اجرای دیالیز صفاقی، یکی از دلایل مهم در جلوگیری از بیمار شدن مردم را گسترش فعالیت های بهداشتی و قدرت نفوذ شبکه های سلامت در جامعه خواند.

وی با اشاره به کمبود بخش های ویژه از جمله بخش های ICU، دیالیز و .... و مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد افزود: تشکیل پرونده برای کلیه شهروندان چه سالم و چه غیر سالم در پایگاه های سلامت و تقویت آنها میتواند یک عامل پیشیگیری از بروز بیماری و متعاقب آن افزایش سلامت در جامعه و یک بازوی قوی برای حوزه درمان باشد.

در ادامه توسط اعضاء گروه نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پیرامون کلیات دیالیز صفاقی، دیالیز صفاقی در ایران و جهان، انتخاب بیمار و بررسی دیالیز صفاقی، درمان پری تونیت، مزایای دیالیز صفاقی، مراقبت از کاتتر صفاقی مطالبی ارائه شد.

گفتنی است در همایش مذکور شرکت داروسازی ثامن نیز که به عنوان تنها تامین کننده محلول دیالیز صفاقی فعالیت می کند حضور داشت.

اسلاید مطرح شده در همایش / دانلود