• تاریخ انتشار : 1396/10/10 - 12:43

برگزاری کارگاه کنترل کیفی آزمایشات میکروب شناسی ( نمونه مایع مغزی-نخاعی )/ کیفیت انجام آزمایش نقش اساسی درفرایند تشخیص و درمان دارد

کارگاه دو روزه کنترل کیفی آزمایشات میکروب شناسی از نمونه مایع مغزی- نخاعی در راستای اجرای برنامه عملیاتی اختصاصی معاونت درمان برگزار شد

برگزاری کارگاه کنترل کیفی آزمایشات میکروب شناسی ( نمونه مایع مغزی-نخاعی )/

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه دو روزه کنترل کیفی آزمایشات میکروب شناسی از نمونه مایع مغزی- نخاعی در راستای اجرای برنامه عملیاتی اختصاصی معاونت درمان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 5 و 6 دی ماه برگزار شد.

کارگاه مذکور با هدف آشنایی افراد شاغل در بخش میکروب شناسی آزمایشگاه های بیمارستان های خصوصی و دولتی در این معاونت تشکیل شد.

دکتر یثربی معاون اجرایی و رئیس اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان در ابتدای کارگاه ضمن عرض تسلیت درگذشت دکتر علیرضا یلدا استاد برجسته دانشگاه، بر توجه پرسنل آزمایشگاه به مساله کیفیت در فرایند آزمایش تاکید کرد.

دکتر یثربی با اشاره به فعالیت بالای آزمایشگاه ها در بیمارستان ها و تشکر از زحمات آنها، کمیت را در فعالیت های آزمایشگاهی بحث فرعی عنوان کرد؛ و توجه به کیفیت و تلاش در ارائه یک جواب صحیح را، یک عامل مهم در فرایند تشخیص و درمان دانست.

خانم ها دکتر فلاح و فروهش مدرسین این کارگاه در ادامه پیرامون ارسال نمونه مایع مغزی –نخاعی، استانداردهای نمونه گیری، کشت مایع مغزی –نخاعی و کنترل کیفی آن مطالبی را عنوان کردند.

گفتنی است پس از ارائه مطالب استادان در خاتمه هر روز، در قالب فعالیت های کارگاهی به سوالات مدعوین پاسخ های لازم داده شد.

اسلایدهای ارائه شده در کارگاه را از اینجا دانلود کنید