• تاریخ انتشار : 1396/05/16 - 11:10
  • بازدید : 1919

برگزاری کلاس آموزشی «اصول کنترل عفونت در اتاق عمل» توسط مدیریت پرستاری معاونت درمان

کلاس آموزشی «اصول کنترل عفونت در اتاق عمل» توسط مدیریت پرستاری معاونت درمان برگزار شد

برگزاری کلاس آموزشی «اصول کنترل عفونت در اتاق عمل»

روابط عمومی معاونت درمان: کلاس آموزشی «اصول کنترل عفونت در اتاق عمل» توسط مدیریت پرستاری معاونت درمان در روز چهارشنبه 11 مرداد ماه در محل سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

در این کلاس آموزشی که کارشناسان کنترل عفونت مراکز و بیمارستانهای غیر دانشگاهی تابعه حضور داشتند؛ دکتر عظیمی مدیر پرستاری دانشگاه ضمن تاکید بر اهمیت رعایت اصول کنترل عفونت در بیمارستان ها بر اهمیت این مقوله در اتاق های عمل تاکید کرد.

دکتر عظیمی از بخش اتاق عمل بعنوان قلب بیمارستان یاد کرد و آنرا یک بخش ارائه دهنده ی خدمت به بیمارانی عنوان کرد که بنا به تشخیص پزشک نیازمند عملیات تهاجمی هستند؛ و توجه به بهینه سازی فضای اتاق های عمل طبق مجموعه کتابهای «استاندارد برنامه ریزی و طراحی بیمارستان ایمن» منتشر شده توسط وزارت بهداشت را مهم توصیف کرد.

مولا کارشناس امور پرستاری نیز در ادامه ضمن بیان مطالبی پیرامون اهمیت رعایت اصول کنترل عفونت در اتاق عمل به نکات مهمی در خصوص استانداردهای فضای فیزیکی، تجهیزات، فرایندهای کاری و استانداردهای عملیاتی کارکنان اتاق عمل اشاره کرد.

وی حفاظت بیماران در برابر آلاینده ها و میکروب ها در اتاق عمل و نظارت بر رعایت اصول کنترل عفونت را از مهمترین وظایف کارشناس کنترل عفونت در بیمارستان ها عنوان کرد و آموزش کارکنان در این زمینه را با توجه به پیشرفت علم پزشکی و تخصصی تر شدن رشته های مختلف پزشکی و تاسیس دپارتمان جراحی تخصصی و فوق تخصصی در بیمارستانها را از اولویت های مهم دانست.

در خاتمه، حاضران در خصوص مشکلات موجود موارد را ذکر کردند، که به سوالات آنها پاسخ داده شد.