• تاریخ انتشار : 1395/06/13 - 15:14

برگزاری کمیته ترویج زایمان طبیعی دانشگاه در راستای طرح تحول نظام سلامت

در راستای طرح تحول نظام سلامت،کمیته ترویج زایمان طبیعی دانشگاه در صبح روز چهارشنبه 10 شهریورماه در معاونت درمان برگزار شد

برگزاری کمیته ترویج زایمان طبیعی دانشگاه در راستای طرح تحول نظام سلامت

روابط عمومی معاونت درمان: در راستای طرح تحول نظام سلامت،کمیته ترویج زایمان طبیعی دانشگاه در صبح روز چهارشنبه 10 شهریورماه در این معاونت برگزار شد.

در ابتدا پس از معارفه همكاران مراكز، دكتر رضایی ضمن بیان مطلبی درخصوص کلیات طرح تحول نظام سلامت و بسته ترویج زایمان طبیعی، پیرامون راهکارهای کاهش سزارین مطالبی را عنوان کرد.

عقیقی مسئول واحد مامایی معاونت درمان نیز، درخصوص مداخلات لازم و اجرایی به منظور کاهش سزارین، اهداف و نتایج  طرح ترویج زایمان طبیعی  و پایش عملکرد مراکز مطالبی را عنوان کرد.

درادامه اساتید زنان درمورد مشکلات موجود در زمینه ترویج زایمان طبیعی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در خاتمه مقرر شد از بیمارستان های موفق در امر ترویج زایمان طبیعی تقدیر،  انتقال تجربیات مراکز موفق  به سایر مراکز از سوی معاونت درمان، همکاری با واحد سیاستگذاری سلامت صدا و سیما در خصوص ترویج زایمان طبیعی و همچنین جلسه توجیهی برای بیمارستان هایی که در امر ترویج زایمان عملکرد خوبی نداشته اند برگزار شود.

گفتنی است این کمیته با حضور دکتر رضايي مشاور معاون درمان، دكتر حاج قاسمعلی مدیریت خدمات بیمارستانی معاونت درمان، دکتر حسینی مدیر گروه زنان، دکتر بصیر نماینده مدیر گروه نوزادان، دکتر ناهیدی مدیر گروه مامایی، دکتر زهرانی هسته آموزشی زایمان فیزیولوژیک، دکتر اهدایی وند مدیر گروه بهداشت خانواده، عقیقی مسئول اداره مامایی معاونت و روسای بخشهای زنان و زایمان مراکز تابعه در سالن جلسات معاونت درمان برگزارشد.