• تاریخ انتشار : 1395/02/15 - 11:49

برگزاری گارکاه پیگیری و ثبت اطلاعات نوزادان بستری در بخش های نوزادان توسط اداره مامایی معاونت درمان

در راستای اجرای بسته های خدمتی نوزادان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی،کارگاه آموزشی یک روزه پیگیری و ثبت اطلاعات نوزادان بستری در بخش های نوزادان در سامانه وزارت بهداشت در روز سه شنبه 14 اردیبهشت ماه برگزار شد.

برگزاری گارکاه  پیگیری و ثبت اطلاعات نوزادان بستری در بخش های نوزادان توسط اداره مامایی معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: در راستای اجرای  بسته های خدمتی نوزادان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، کارگاه آموزشی یک روزه پیگیری و ثبت اطلاعات نوزادان بستری در بخش های نوزادان در سامانه وزارت بهداشت در روز سه‌شنبه 14 اردیبهشت ماه برگزار شد.

این کارگاه که در سالن اجتماعات بیمارستان لقمان و با حضور کارشناس نوزادان بیمارستانهای تابعه برگزار شد؛ علیپور کارشناس نوزادان معاونت درمان، پیرامون اهداف برنامه « دسترسی به ثبت اطلاعات نوزادان بستری در سطح دانشگاه » مطالبی را بیان کرد.

در ادامه این کارگاه باتوجه به اینکه این برنامه درسال 94 درمرکز پزشکی آموزشی ودرمانی مهدیه بصورت پایلوت اجرا شده بود، کارشناس نوزادان بیمارستان مهدیه خانم مرادی پور، درخصوص نحوه تکمیل فرمهای مربوطه در سامانه مذکور برای کارشناسان نوزادان مراکز تحت پوشش دانشگاه توضیحاتی را ارائه کرد.

در خاتمه  پیشنهادات و اشکالات برنامه نوزادان جهت انعکاس به وزارت بهداشت جمع بندی شد.