• تاریخ انتشار : 1401/03/25 - 11:53
معاون درمان در دومین نشست شورای مدیران معاونت درمان دانشگاه :

بهبود فرایندهای ارتباطی معاونت درمان با مراکز درمانی تحت پوشش ضروری است

بهبود فرایندهای ارتباطی معاونت درمان با مراکز درمانی تحت پوشش ضروری است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نشست دیروز شورای مدیران حوزه معاونت درمان، بهبود فرایندهای ارتباطی و تصمیم گیری های مدیریتی معاونت درمان با مراکز درمانی تحت پوشش را با وجود سامانه HIM بیمارستانی ضروری دانست.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه با اشاره به وجود سامانه ها و راه های ارتباطی جامع و پیشرفته، بر تعامل بیشتر مجموعه درمان با مدیران بیمارستانی در دریافت و بایگانی گزارش ها و اطلاعات بیمارستانی تاکید کرد.

معاون درمان با اشاره به تلاش معاونت درمان برای ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات درمانی، خاطرنشان کرد: معاونت درمان برای بهبود و گسترش خدمات، تامین نیروی انسانی و توسعه خدمات پشتیبانی همیشه بعنوان یک بازوی پرقدرت برای مراکز درمانی بویژه مراکز دانشگاهی می باشد. و این امر در گرو بهبود تعامل دو طرفه است.

وی در خاتمه بر همکاری مجموعه درمان بر تسریع فرایند راه اندازی بیمارستان های جدیدالتاسیس انصارالغدیر شهرستان بومهن، شهدای تجریش و ساختمان امام حسن مجتبی (ع) بیمارستان مسیح دانشوری تاکید کرد.

هماهنگی های بین بخشی در مجموعه حوزه درمان، توسعه خدمات درمانی، توسعه بازدیدهای نظارتی، تسریع در فرایند خدمت رسانی به مراجعین و برخی از موضوعات مرتبط با حوزه درمان از مهمترین موضوعات مورد بحث در این نشست بود.

گفتنی است نشست شورای مدیران حضور معاون درمان، معاون فنی و مدیران مجموعه حوزه معاونت درمان دانشگاه در روز سه شنبه 24 خرداد ماه در این معاونت برگزار شد.