×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/03/01 - 08:09
  • بازدید : 1125
  • تعداد بازدید : 17
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی معاونت درمان:

بهره وری حداکثری از منابع حوزه سلامت؛ محور جلسه ستاد تحول کلان منطقه ۱۰ کشور

ستاد تحول کلان منطقه ۱۰ کشور با حضور معاونان درمان و برنامه ریزی وزارت بهداشت، روسای دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در تهران، مدیران بیمه سلامت و مدیران کل حوزه درمان و پشتیبانی وزارت بهداشت با هدف بهره وری در حوزه خدمات سلامت استان تهران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تشکیل شد

بهره وری حداکثری از منابع حوزه سلامت؛ محور جلسه ستاد تحول کلان منطقه ۱۰ کشور

معاونت درمان: ستاد تحول کلان منطقه ۱۰ کشور با حضور معاونان درمان و برنامه ریزی وزارت بهداشت، روسای دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در تهران، مدیران بیمه سلامت و مدیران کل حوزه درمان و پشتیبانی وزارت بهداشت با هدف بهره وری در حوزه خدمات سلامت استان تهران یکشنبه ۳۰ اردیبشت ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تشکیل شد.

 

دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت در این نشست بر اهتمام دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در استان تهران در خصوص مدیریت هزینه ها و ارائه خدمات حداکثری با استفاده از منابع موجود تأکید کرد.

 

وی با اشاره به نقش اثرگذار بیمه سلامت در حمایت از بخش های درمانی دولتی گفت: بیمه سلامت به عنوان نهادی حمایتی باید تلاش خود را به کار گیرد تا خدمات مورد نیاز و ارزان قیمت به همه اقشار جامعه ارائه شود.

 

معاون وزیر بهداشت همچنین هماهنگی و هم افزایی دانشگاه های علوم پزشکی را راهکار مناسب و زود بازده در راستای ارائه خدمات گسترده به بیماران تهرانی و سایر بیماران ارجاعی از سراسر کشور دانست و خواستار برگزاری جلسه های هماهنگی بیشتر در این خصوص شد.

 

دکتر حق دوست معاون برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزیر بهداشت نیز در جمع روسای دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در تهران، با اشاره به اهمیت پوشش حداکثری بیمه ها، خواستار فعالیت پویا در بیمه ها و بویژه بیمه سلامت شد.

 

دکتر حق دوست اظهار داشت: بیمه ها باید در کنار نهادهای ارائه دهنده خدمات سلامت نقش فعال ایفا کنند و در حوزه گیرندگان خدمات نیز بتوانند موجب رفتار مناسب مشتری در سیستم دریافت خدمت شوند.

 

وی همچنین خطاب به روسای دانشگاه های علوم پزشکی خواستار هم افزایی و به کارگیری  راهکارهای مناسب و مشترک برای بهره وری حداکثری در ارائه خدمات سلامت شد. 

 

دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این نشست، با اشاره به ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی در کلانشهر تهران گفت: میزان خدمات پزشکی در مراکز درمانی تهران تنها محدود به ساکنین این شهر نیست و بخش زیادی از این خدمات به هموطنانی ارائه می شود که از سایر نقاط کشور به این مراکز ارجاع شده اند.

 

دکتر آقاجانی اظهار داشت: بسیاری از مراکز درمانی دانشگاهی در تهران محل ارجاع بیماران با روندهای درمانی پیچیده از سراسر کشور هستند که این پیچیدگی موجب به کارگیری تجهیزات و فرآیندهای پرهزینه است. بیمه ها با ایفای نقش حمایتی می بایست مقداری از این بار مالی را از دوش دانشگاه های علوم پزشکی بردارند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید بر افزایش حمایت های بیمه ای از خدمات مراکز دولتی گفت: خدمات تخصصی و فوق تخصصی با هزینه های بسیار کم برای اقشار محروم و آسیب پذیر جامعه در مراکز درمانی دولتی در حال ارائه است. نقش اساسی بیمه حمایت حداکثری از این مراکز است که در حال حاضر به عنوان ملجأ و پناه نیازمندان و افراد محروم جامعه شناخته می شوند.

 

شایان ذکر است در این مراسم، روسا و معاونان دانشگاه های علوم پزشکی تهران و ایران و همچنین سایر مسئولان در حوزه های خدمات درمانی و عملکرد بیمه سلامت به ارائه گزارش پرداختند.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 62446
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست