• تاریخ انتشار : 1397/04/29 - 08:07
معاونت درمان:

بیمارستان برکت شهیدستاری قرچک افتتاح شد

این مراسم با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، دکتر آقاجانی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، نقوی حسینی نماینده مردم قرچک در مجلس شورای اسلامی، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و جمعی از مقامات محلی صبح روز ۲۸ تیرماه برگزار شد

بیمارستان برکت شهیدستاری قرچک افتتاح شد

معاونت درمان: این مراسم با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، دکتر آقاجانی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، نقوی حسینی نماینده مردم قرچک در مجلس شورای اسلامی ، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و جمعی از مقامات محلی صبح روز ۲۸ تیرماه برگزار شد.

دکتر هاشمی وزیر بهداشت در این مراسم اظهار کرد: پس از ۶۰ سال شاهد بهره برداری از اولین بیمارستان در شهرستان قرچک هستیم. اگرچه این بیمارستان در مقایسه با بخش خصوصی مجهزتر است اما با تعرفه دولتی به ارائه خدمات خواهد پرداخت.

دکتر هاشمی خاظرنشان کرد: یکی از مباحث مهم، بخش بهداشت و درمان است که باید با کمک نهادهای مختلف نهایت تلاش برای به حداقل رساندن مشکلات در این حوزه به منصه ظهور برسد. این موضوع در مناطق محروم و کم برخوردار باید مود توجه ویژه قرار بگیرد.

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه در استان تهران و حتی پایتخت مناطقی محروم تر از نقاط مرزی کشور وجود دارد، اظهارامیدواری کرد: با کمک دولت و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در سال های آینده امکانات این بیمارستان متناسب با جمعیت شهرستان قرچک ارتقا پیدا کند و مردم این منطقه خدمات لازم خود را بتوانند بدون مشکل دریافت کنند.

دکتر هاشمی با تاکید بر اینکه اهتمام مجموعه درمانی کشور استفاده از حداکثر ظرفیت های موجود به منظور کاهش مشکلات این  حوزه است، افزود: در حال حاضر در شهرستان های ملارد، قدس، بهارستان، پرند، بومهن، اسلامشهر و شهریار یا تخت بیمارستانی نداریم یا تعداد آن بسیار اندک است که البته درحال ساخت بیمارستان در این شهرستان ها هستیم، اگرچه سرعت اجرای این پروژه ها بالا نیست اما تلاش بر به ثمر رساندن آن ها است.

وی در خاتمه سخنان خود گفت: وظیفه ما پاسداری از خون شهدای انقلاب و کسب رضایت مردم در مسیر خدمت رسانی است که امیدوارم در این راه غفلت و کوتاهی نکنیم.

دکترمخبر رییس ستاد اجرای فرمان حضرت امام(ره) نیز در این مراسم گفت: تا قبل از حضور دکتر هاشمی در بخش درمان فعالیت چشمگیری نداشتیم که امروز با تلاشهای انجام شده مردم مجاهد منطقه قرچک از این بیمارستان بهرمند خواهند شد.

وی در ادامه با اشاره به فعالیتهای این ستاد به مواردی نظیر؛ افتتاح چهار مرکز ضدسرطان با در اختیار داشتن به رئز ترین تجهیزات در ایران اشاره کرد.

دکتر آقاجانی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در مراسم افتتاح بیمارستان برکت شهیدستاری قرچک اظهار داشت: امروز روز خوبی برای مردم شهرستان قرچک و مجموعه دانشگاه است چرا که مردم شهرستان قرچک با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت تاکنون دسترسی به امکانات بیمارستانی در این سطح نداشته اند.

مهندس مرسل پور فرماندار قرچک نیز در این مراسم اظهار داشت: سه سال پیش زمانی که وزیر بهداشت از این شهرستان بازدید کردند پیشرفت هفت درصدی این طرح را شاهد بودیم که ظرف این مدت امروز به مرحله بهره برداری از آن رسیدیم.

وی افزود: برای عده ای اجرای چنین پروژه ای در این ابعاد قابل تصور نبود اما با حمایت های وزارت بهداشت و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و دستگاه های حاکمیتی این مهم با تامین هزینه ۲۲میلیارد تومان از سوی وزارت بهداشت، ۱۲ میلیارد تومان توسط ستاد اجرای فرمان امام (ره) و ۱۰ میلیارد تومان از سوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی محقق شد و به بهره برداری رسید.

مهندس مرسل پور در خاتمه از حمایت های دستگاه های مختلف شهرستان قرچک برای ساخت این بیمارستان قدردانی کرد.

نقوی حسینی نماینده مردم ورامین و قرچک در مجلس نیز در این مراسم ضمن قدر دانی از زحمات دکتر هاشمی وزیر بهداشت اظهار داشت: جمعیت ۳۰۰ هزار نفری شهرستان قرچک صاحب بیمارستان شد و همچنین پروژه های مختلف دیگری هم در این منطقه اجرا شده است که همه آنها را مدیون پیگیریهای مسوولان وزارت بهداشت هستیم.

گفتنی است وزیر بهداشت در پایان این مراسم با حضور در منزل شهیدستاری با خانواده این شهیدبزرگوار دیدار و گفتگو کرد.