• تاریخ انتشار : 1395/02/07 - 10:57

بیمارستان رامتین بدلیل عدم رعایت موازین و مقررات وزارت بهداشت و استانداردهای بیمارستانی پلمپ شد

بیمارستان رامتین براساس حکم قضایی و به دلیل عدم رعایت موازین و مقررات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و استانداردهای بیمارستانی، مضر به سلامت تشخیص داده شد و پلمپ شد.

روابط عمومی معاونت درمان: بیمارستان رامتین براساس حکم قضایی و به دلیل عدم رعایت موازین و مقررات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و استانداردهای بیمارستانی، مضر به سلامت تشخیص داده شد و پلمپ شد.

دکتر فرجی سرپرست اداره بازرسی و نظارت معاونت درمان دانشگاه در این خصوص اظهار داشت: بیمارستان رامتین با حکم دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 19 پزشکی تهران عصر روز دوشنبه ششم اردیبهشت ماه توسط بازرسان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پلمپ شد.

وی درخصوص علت پلمپ این بیمارستان گفت: با توجه به شکایات مردمی و مراجعات مکرر کارشناسان معاونت درمان دانشگاه و همچنین سازمان تعزیرات حکومتی؛ متاسفانه بیمارستان رامتین از نظر نیروی انسانی و بهداشتی، استانداردهای بیمارستانی را رعایت نکرده است.

دکتر فرجی خاطرنشان کرد: امیدواریم در مدیران دیگر بیمارستان ها این عزم نسبت به اصلاح روند کاری خود ایجاد شود تا از این پس شاهد تعطیلی بیمارستانی نباشیم.