• تاریخ انتشار : 1402/02/17 - 09:57
در روز 17 اردیبهشت ماه :

تبریک روز ملی اسناد و مدارک پزشکی بر همکاران حوزه درمان

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، 17 اردیبهشت ماه برابر با روز ملی اسناد و مدارک پزشکی را به همکاران حوزه درمان تبریک گفت

تبریک روز ملی اسناد و مدارک پزشکی بر همکاران حوزه درمان

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، 17 اردیبهشت ماه برابر با روز ملی اسناد و مدارک پزشکی را به همکاران حوزه درمان دانشگاه تبریک گفت.

پرونده پزشکی بیمار در مراکز درمانی یکی از منابع اصلی اطلاعات مراقبت سلامت و به عنوان مهمترین و غنی ترین منبع اطلاعاتی مطرح می باشد؛ اطلاعاتی که مهم ترین ابزار ذخیره و بازیابی اطلاعات و آنالیز مراقبت های بهداشتی و درمانی و بیانگر کلیه اطلاعات مربوط به تاریخچه بهداشتی بیمار، بیماری ها، مخاطرات بهداشتی، تشخیص ها، آزمایشات، معاینات، روش های درمانی، سیر بیماری، پاسخ بیمار به درمان، پیگیری و ... است.

بدینوسیله روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن تشکر از خدمات شایسته همکاران واحد اسناد و مدارک پزشکی حوزه ستادی معاونت درمان و مراکز درمانی تابعه دانشگاه، توفیق روز افزون توام با صحت و شادکامی  را از درگاه ایزد منان را برای ایشان آرزومند است.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان

0 تعداد نظرات