• تاریخ انتشار : 1397/05/11 - 07:42
در بازدید رئیس دانشگاه از شهرستان فیروزکوه و دماوند:

تخت های درمانی بيمارستان سوم شعبان دماوند دو برابر می‌شود

دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتي به همراه نماینده مردم فیروزکوه و دماوند در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و سایر مسئولان شهرستان از بیمارستان های حضرت زهرا(س) و سوم شعبان شهرستان دماوند بازديد به عمل آورد

تخت های درمانی بيمارستان سوم شعبان دماوند دو برابر می‌شود

معاونت درمان: دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتي چهارشنبه ۱۰ مردادماه به همراه نماینده مردم فیروزکوه و دماوند در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و سایر مسئولان شهرستان از بیمارستان های حضرت زهرا(س) و سوم شعبان شهرستان دماوند بازديد به عمل آورد.

دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی بازدید از بیمارستان های حضرت زهرا و سوم شعبان شهرستان دماوند ضمن عیادت از بیماران بستری در بخشها و خداقوت به کادر درمانی، وضعیت ارائه خدمات را در بخشهای مختلف همچون اورژانس، داخلی و کلینیک تخصصی مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.

دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه  با اشاره به اینکه دماوند ظرفیت های مهمی برای توسعه خدمات بهداشتی درمانی دارد، گفت: دانشگاه  علوم پزشکی شهید بهداشتی تمام تلاش خود را در زمینه های مختلف برای توسعه خدمات بهداشتی و درمانی  در این شهرستان به کار خواهد بست.

وی ادامه داد: نکات و درخواستهای بخشهای مختلف شهرستان در حد بسته ها و امکانات موجود رسیدگی خواهد شد.

رئیس دانشگاه همچنین از برنامه افزایش تخت های بیمارستانی در دماوند خبر داد و افزود: در حال حاضر بیمارستان سوم شعبان با ۶۴ تخت و ۴۵ پزشک در حال فعالیت است و در مجموع باید تعداد تخت های بیمارستانی استان حدودا دو برابر شود و به ۱۲۰ تخت برسد.

وی در پایان یادآور شد: امیدواریم با مشارکت اجتماعی و حضور خیرین ارجمند بتوانیم خدمات گسترده تری در منطقه ارائه دهیم.

مهندس میرزایی نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی نیز خواستار تعامل و همدلی هرچه بیشتر دستگاه های اجرایی در رفع نیازهای عمومی مردم شد.

وی در این نشست ضمن جمع بندی دستاورد بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی بر تلاش و حمایت های مجلس از توسعه درمان در مناطق حاشیه ای تهران تأکید کرد.

مهندس میرزایی همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را بسیار سازنده توصیف کرد و خواستار تداوم این رویکرد شد.

مجید صفری فرماندار دماوند نیز در این در این نشست بر تلاش مجموعه دولت در راستای تداوم ارائه خدمات با تمام توان تأکید کرد.

صفری حوزه سلامت را حوزه ای مردمی معرفی کرد و رسیدگی و توسعه این بخش را ضروری دانست. وی خاطر نشان کرد: با همکاری بخش غیر دولتی و مشارکت خیرین شهرستان و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی زیرساخت های این منطقه تقویت خواهد شد.

فرماندار دماوند همچنین از عزم جدی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در راه اندازی فاز اول بیمارستان فاطمه زهرا(س) این شهرستان خبر داد.

دکتر خیر خواه رئیس شبکه بهداشت و درمان دماوند نیز در ادامه نشست ضمن معرفی فرصت های توسعه درمانی شهرستان، به درخواست های شهرداران و مسئولان شهرها و بخش های تابعه پاسخ گفت.