• تاریخ انتشار : 1396/05/23 - 13:27

تشکیل اولین جلسه کمیته تحقیق و توسعه در سال جاری با حضور معاون درمان دانشگاه

تشکیل اولین جلسه کمیته تحقیق و توسعه در سال جاری با حضور معاون درمان دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: اولین جلسه کمیته تحقیق و توسعه در سال جاری با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه در روز شنبه 21 مردادماه در این معاونت برگزار شد.

در این کمیته که دکتر معززی معاون فنی معاونت درمان، دکتر ملا جعفری مدیر اقتصاد درمان و آمار و سایر اعضای پیشین کمیته حضور داشتند؛ پیرامون تعیین اعضای جدید کمیته، دبیر کمیته، و تدوین گردش کار کمیته بحث و تبادل نظر انجام شد. همچنین دو پروپوزال پیشنهادی مورد پذیرش اولیه قرار گرفت.

گفتنی است کمیته تحقیق و توسعه در سال جدید در مدیریت اقتصاد درمان و آمار این معاونت شروع به فعالیت کرده است؛ و همکاران واحدهای تابعه معاونت می توانند پروپوزال ها و پیشنهادهای پژوهشی خود را به این کمیته ارائه دهند.