• تاریخ انتشار : 1396/08/08 - 09:37

تشکیل دومین جلسه آموزشی برنامه کاهش فرانشیز با حضور کارشناسان بیمارستان های تابعه دانشگاه

دومین جلسه آموزشی برنامه کاهش فرانشیز با حضور کارشناسان کاهش فرانشیز و مسئولین HIS بیمارستان های تابعه دانشگاه توسط مدیریت اقتصاد سلامت در محل سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

روابط عمومی معاونت درمان: دومین جلسه آموزشی برنامه کاهش فرانشیز سال 1396 در روز شنبه 6  آبان ماه با حضور کارشناسان کاهش فرانشیز و  مسئولین HISبیمارستان های تابعه دانشگاه توسط مدیریت اقتصاد سلامت در محل سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

دکتر ملاجعفری سرپرست مدیریت اقتصاد سلامت و آمار این معاونت در ابتدا ضمن عرض خوشامدگویی و بیان مقدمه ای در خصوص برنامه کاهش فرانشیز، نکاتی را در خصوص لزوم اجرای صحیح فرآیند نظام ارجاع بین بیمارستانی بیان کرد.

مصلی نژاد کارشناس اداره اقتصاد سلامت نیز در ادامه، آموزش های لازم را در خصوص چگونگی صحت سنجی اطلاعات مورد نیاز در سامانه HSE و نیز لزوم انجام این صحت سنجی قبل از بارگذاری اطلاعات در این سامانه ارائه نمود.

سپس کارشناسان مراکز به بیان مشکلات خود در این زمینه پرداختند که برای رفع مشکلات موجود مقرر شد مراکز ارائه دهنده خدمت (مقصد)، ریز خدمات انجام شده برای بیماران را به انضمام مستندات و ریپورت های مربوطه به همراه بیمار جهت انجام فرآیندهای مالی و بیمه ای به مرکز ارجاع دهنده (مبدا) ارسال کنند.

در خاتمه نیز دلایل عدم انطباق تعداد پرونده های ارسالی به سامانه سپاس و HSEبررسی شد که مراکز به بیان دلایل این عدم انطباق پرداختند و مقرر شد هر یک از مراکز لیستی از تعداد پرونده های ارسالی به سپاس و HSEرا تهیه و جهت پیگیری ها و اقدامات بعدی به این معاونت ارسال کنند.