• تاریخ انتشار : 1396/07/13 - 13:15

تشکیل دومین جلسه کمیته تحقیق و توسعه با حضور معاون درمان دانشگاه

دومین جلسه کمیته تحقیق و توسعه با حضور معاون درمان دانشگاه در روز چهارشنبه 12 مهرماه در معاونت درمان برگزار شد

تشکیل دومین جلسه کمیته تحقیق و توسعه با حضور معاون درمان دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: دومین جلسه کمیته تحقیق و توسعه با حضور معاون درمان دانشگاه در روز چهارشنبه 12 مهرماه در این معاونت برگزار شد.

در این نشست که دکتر یثربی معاون اجرایی، دکتر ملاجعفری مدیریت اقتصاد درمان و آمار، دکتر عظیمی مدیریت پرستاری و  اکثریت اعضای کمیته حضور داشتند، در ابتدا فعالیتهای کمیته طی یک ماهه اخیر توسط کارشناسان مربوطه مطرح شد.

سپس دکتر ملاجعفری لزوم انجام پژوهش های متناسب با نیازهای بیمارستان ها و مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی تابعه را یادآور شدند.

در ادامه معاون درمان دانشگاه و دکتر صفری نیز بر لزوم تعیین محورها و اولویت های پژوهشی توسط هر یک از مدیریت های معاونت درمان، و بیمارستان ها و مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی تاکید کردند. همچنین اعضای جلسه به بررسی عنوان تعدادی از پروپوزالهای پژوهشی پرداختند.

لازم به توضیح است دبیرخانه کمیته تحقیق و توسعه در مدیریت اقتصاد و آمار مستقر می باشد. همکاران گرامی می توانند پیشنهادها و پروپوزال های پژوهشی خود را به این دبیرخانه ارائه نمایند.