• تاریخ انتشار : 1396/09/08 - 08:04
  • بازدید : 2064

تشکیل دومین کمیته دانشگاه ارتقاء سلامت نوزادان در معاونت درمان دانشگاه

تشکیل دومین کمیته دانشگاه ارتقاء سلامت نوزادان در معاونت درمان دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: دومین کمیته دانشگاهی ارتقا سلامت نوزادان با حضور دکتر رضایی مشاور معاون درمان و دکتر حاج قاسمعلی مدیریت خدمات درمانی و تعالی بالینی و بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه در روز یکشنبه 5 آذرماه در معاونت درمان برگزار شد.

کمیته مذکور با حضور دکتر کاظمیان مدیرگروه نوزادان، دکتر رادفر رییس بخش نوزادان بیمارستان امام حسین (ع)، دکتر رمضانی عضو کارگروه پیشگیری از رتینوپاتی کشور، دکتر نیک خواه و شهریاری متخصصین گروه چشم پزشکی دانشگاه و کارشناسان معاونت بهداشت و درمان تشکیل شد.

در این نشست دکتررضایی و دکتر رمضانی به ترتیب پیرامون اهمیت برنامه های نوزادان با محوریت برنامه رتینوپاتی نارسی نوزادان که عدم تشخیص و کنترل و درمان نوزادان نارس در معرض خطر منجر به عارضه غیر قابل جبران نابینایی نوزاد میشود واستقرار این برنامه در سطح دانشگاه مطالبی را بیان کردند.

همچنین خانم عقیقی رئیس اداره مامایی به بیان مطالبی در خصوص برنامه های نوزادان و میزان مرگ و میر نوزادی و میزان تخت های مراکز دانشگاهی و خصوصی در سطح دانشگاه و  روند اجرایی استقرار برنامه رتینوپاتی  پرداخت.

سپس سایر حاضرین  به بیان مشکلات اجرایی و تامین نیروی انسانی و تجهیزات مورد نیاز در بیمارستان امام حسین (ع) بعنوان مرکز ارجاع دانشگاه در رتینوپاتی پرداختند.

در خاتمه مقرر شد، پیگیری های لازم برای رفع مشکلات پیشروی اجرای برنامه توسط هر اداره صورت پذیرد .