• تاریخ انتشار : 1396/02/02 - 10:39

تشکیل کمیته تخصصی بررسی علل مرگ و میر مادر باردار در معاونت درمان دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: چهلمين كميته تخصصي بررسي علل مرگ و مير مادر باردار در راستاي اجراي نظام مراقبت مرگ مادر باردار در روز چهارشنبه 30 فروردین ماه تشکیل شد.

این کمیته با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه، دکتر حاجی قاسمعلی مدیر اداره خدمات درمانی و تعالی بالینی و بیمارستانی، دکتر رضایی مشاور معاون درمان و دیگر اعضاء كميته در  معاونت درمان برگزار شد.

معاون درمان در ابتدا با بیان مطالبی پیرامون اهميت برگزاري كميته هاي مرگ مادر و پيگيری مصوبات آن، مراقبتهاي حین بارداری را بسیار مهم برشمرد.

در ادامه با بررسي علل مرگ 3 مادر باردار و بحث و تبادل نظر، مصوباتي برای كاهش مرگ مادر تعيين شد.

تصویر

تشکیل کمیته تخصصی بررسی علل مرگ و میر مادر باردار در معاونت درمان دانشگاه