• تاریخ انتشار : 1401/08/10 - 12:21
با حضور روسای شبکه های بهداشت و درمان و بیمارستانی :

تلاش برای بهبود وضعیت پزشکان تخصصی در منطقه دشت ورامین

در نشستی با حضور روسای شبکه های بهداشت و درمان و روسای بیمارستان شهرستان های ورامین، قرچک، پاکدشت و پیشوا وضعیت جذب، بکارگیری و توزیع پزشکان متخصص در منطقه دشت ورامین بررسی شد.

تلاش برای بهبود وضعیت پزشکان تخصصی در منطقه دشت ورامین

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سیدمحمداسماعیل فضل هاشمی معاون فنی حوزه معاونت درمان هدف از برگزاری این جلسه را تلاش برای بهبود وضعیت ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی به شهروندان ساکن محدوده جغرافیایی دشت ورامین عنوان کرد.

دکتر فضل هاشمی اظهار داشت: شهرستان ورامین از نظر تعداد پزشکان متخصص و فوق تخصص در مجموع بخش خصوصی و دولتی از وضعیت مناسبی برخوردار است، اما با وجود این امکان ما شاهد ارجاع بیماران از بخش خصوصی و دولتی به شهر تهران هستیم.

وی افزود: شهرستان های ورامین، قرچک، پاکدشت و پیشوا در مجموع دارای 5 بیمارستان دولتی می باشند، که وقتی به صورت یک مجموعه ارزیابی می شوند، امکانات و قابلیت های فروانی دارند، که می بایست با یک مدیریت هدفمند این ظرفیت را بکار گرفت، و نیاز شهروندان به خدمات درمانی را به نحو مطلوب تامین کرد.

معاون فنی حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نقش روسای شبکه های بهداشت و درمان در تحقق اهداف سلامت بویژه حوزه درمان بسیار جدی خواند و بر همکاری و رسیدن به یک توافق و راهکار مناسب در افزایش رضایتمندی شهروندان تاکید کرد.

در این نشست دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه نیز با حضور در این نشست ضمن بیان مطالبی پیرامون وضعیت خدمات درمانی در شهرستان های تابعه، لازمه توسعه خدمات درمانی در شهرستان های تابعه دانشگاه را همپوشانی گروهی در ارائه خدمات درمانی مطلوب دانست.

گفتنی است در این نشست پس از بحث و بررسی و ارائه راهکارهای پیشنهادی از سوی مدعوین مقرر شد، جلسات با محوریت موضوع بررسی وضعیت، نحوه تامین، جذب، بکارگیری و توزیع منطقه یی پزشکان تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان ها و مراکز درمانی در منطقه جغرافیایی دشت ورامین بصورت ماهانه برگزار شود.

همچنین مقرر شد در جلسه بعدی این نشست، روسای شبکه های بهداشت و درمان و بیمارستان ها اطلاعات و آمار وضعیت پزشکان محدوده تحت پوشش خود را جهت تصمیم گیری ها ارائه کنند.