• تاریخ انتشار : 1398/02/18 - 12:48

ثبت‌نام كانديداهاي هيئت ‌مديره پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاري جمهوري اسلامي ايران

روابط عمومی معاونت درمان: ثبت نام متقاضیان در هیات مدیره پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری شهرستان های واجد شرایط استان تهران آغاز شد.

متقاضیان می توانند از تاریخ  11 اردیبهشت ماه تا 24 اردیبهشت ماه 98 با توجه به شرایط ابلاغ شده و در دست داشتن مدارک لازم به ستادها / هیات های اجرایی انتخابات شهرستان های خود (تهران، ورامین، اسلامشهر، ری، پاکدشت، شهریار) مراجعه و ثبت نام نمايند.

شرايط انتخاب شوندگان هيئت مديره سازمان نظام پرستاري شهرستان‌ها به شرح ذيل مي‌باشد:

1ـ عضويت در سازمان نظام پرستاري به صورت معتبر و به تاريخ روز و با ارائه كارت عضويت در سازمان كه در كل كشور يكنواخت و داراي شماره نظام پرستاري و صادره از سازمان مركزي مي‌باشد.

2ـ عدم سابقه محكوميت كه منجر به محروميت از حقوق اجتماعي باشد.

3- عدم سابقه محكوميت از هيات‌هاي رسيدگي به تخلفات سازمان نظام پرستاري كه منجر به محروميت از عضويت در سازمان نظام پرستاري باشد.

4ـ داشتن حداقل سه سال سابقه سكونت يا اشتغال در حوزه انتخابيه

5ـ عدم تجاهر به فسق و نداشتن فساد اخلاقي و مالي

6ـ التزام عملي به اسلام و پايبندي به قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران

تبصره:ضمناً اقليت‌هاي ديني شناخته شده در قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران كه تابع احكام دين اعتقادي خود مي‌باشند، مشروط به اينكه تجاهر به نقض احكام اسلامي را ننمايند.

7ـ عدم عضويت در هيئت‌هاي نظارت و اجرايي

مدارك لازم جهت ثبت ‌نام داوطلبين در هيئت‌مديره‌ها:

1ـ فتوكپي شناسنامه (تمام صفحات دو نسخه)

2ـ 6 قطعه عكس 4×3

3ـ تصوير كارت عضويت معتبردر سازمان كه برابر اصل شده باشد.

4ـ گواهي مبني بر سه سال سابقه سكونت يا اشتغال در حوزه انتخابيه به تأييد سازمان نظام پرستاري شهرستان مربوطه (در شهرستان‌هايي كه تاكنون نظام پرستاري نداشته‌اند به تأييد شبكه بهداشت و درمان شهرستان مربوطه).

5- تكميل فرم ثبت نام داوطلبين

گفتنی است پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره های نظام پرستاری جمهوری اسلامی ایران در 21 تیرماه 98 بطور همزمان در سراسر کشور برگزار می شود.

همچنین مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بعنوان مجری انتخابات در استان تهران می باشد. و کادر پرستاری علاقه مند می توانند به آدرس دبیرخانه : تهران / خیابان جمهوری تقاطع خیابان حافظ، ساختمان حافظ ( ساختمان سابق وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی  ) طبقه 6 ، معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، مدیریت پرستاری مراجعه نمایند.