• تاریخ انتشار : 1398/09/09 - 09:13

جزئیات برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای پرستاران اعلام شد

جزئیات برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای پرستاران در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و 31 دانشگاه علوم پزشکی اعلام شد

جزئیات برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای پرستاران اعلام شد

جزئیات برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای پرستاران در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و 31دانشگاه علوم پزشکی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، آزمون صلاحیت حرفه‌ای پرستاران در دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، شهیدبهشتی، ایران، اراک، ارومیه، اردبیل، اصفهان، اهواز، ایلام، بندرعباس، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، بوشهر، تبریز، گیلان، زاهدان، سمنان، کردستان، شیراز، sشهرکرد، قزوین، قم، کرمان، کرمانشاه، گلستان، لرستان، مشهد، همدان، یاسوج، زنجان، مازندران، یزد برگزار می شود.

این آزمون در ۱۷بهمن ماه ۹۸برگزار می‌شود و داوطلبان می‌توانند از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی www.sanjeshp.irاز تاریخ ۳تا ۱۳آذر ۹۸نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

همه داوطلبانی که دارای دانشنامه دوره کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری پرستاری هستند یا گواهی فراغت از تحصیل از دانشگاه محل تحصیل خود دارند، می توانند در این آزمون شرکت کنند. همچنین برای کلیه فارغ التحصیلان رشته پرستاری 1396 به بعد نیز صدور گواهینامه صلاحیت حرفه یی از طریق آزمون امکان پذیر است.

فارغ التحصیلان سال های قبل از 1396، متقاضیان تاسیس دفاتر خدمات مشاوره و مراقبت های پرستاری در منزل، متقاضیان ارائه مدرک صلاحیت حرفه یی به خارج از کشور که امتیاز آموزشی آنها به حد نضاب نرسیده است می توانند در این آزمون شرکت نمایند.

مدارک تحصیلی داوطلبان خارج از کشور باید به تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسیده باشد.

سایر فارغ التحصیلان سال های قبل از سال 1396 که امتیاز آموزشی آنها به حد نصاب رسیده است در فازهای بعدی که توسط معاونت پرستاری وزارت بهداشت اعلام می شود نسبت به دریافت گواهینامه مذکور اقدام کنند.

داوطلبان صرف‌نظر از دانشگاه محل تحصیل، می‌توانند هر یک از حوزه‌های ذکر شده را به عنوان حوزه امتحانی انتخاب کنند. منابع آزمون در علاوه بر سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی در صفحه اداره پرستاری قابل مشاهده است.

شرایط، ضوابط و مدارک مربوط به آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاران در صفحه پورتال معاونت درمان- اداره پرستاری بارگذاری شده است.

- دفترچه آزمون صلاحیت حرفه یی پرستاران - دانلود فایل

- اطلاعیه شرایط ثبت نام آزمون صلاحیت حرفه یی پرستاران - دانلود فایل