• تاریخ انتشار : 1395/11/13 - 08:37

جشن بزرگ گرامیداشت روز پرستار/ پرستاران منتخب تقدیر می شوند

روابط عمومی معاونت درمان: همزمان با فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار، طی مراسم با شکوهی در ۱۶ بهمن ماه از پرستاران برتر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقدیر می شود.

این مراسم شنبه ۱۶ بهمن ماه با حضور دکتر پیوندی رئیس دانشگاه، معاونین و مدیران ستادی و جمعی از پرستاران مراکز درمانی و بهداشتی در دانشکده پرستاری دانشگاه برگزار می شود.

سخنرانی ریاست دانشگاه در جمع پرستاران نمونه، اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و هنری و تقدیر از پرستاران برتر مراکز، از جمله برنامه های این مراسم خواهد بود. همچنین در پایان این مراسم  علاوه بر تقدیر از پرستاران و اهدای جوایز به آنان، به قید قرعه جوایز نفیسی از طرف رئیس دانشگاه به پرستاران اهدا خواهد شد.

تصویر

جشن بزرگ گرامیداشت روز پرستار/ پرستاران منتخب تقدیر می شوند