• تاریخ انتشار : 1394/07/12 - 11:14

جلسه بهبود فرایند نظارت بر روند اجرای کتاب ارزش های نسبی خدمات سلامت در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه بهبود فرایند نظارت بر روند اجرای کتاب ارزش های نسبی خدمات سلامت در این معاونت برگزار شد.

جلسه  بهبود فرایند نظارت بر روند اجرای کتاب ارزش های نسبی خدمات سلامت در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه بهبود فرایند نظارت بر روند اجرای کتاب ارزش های نسبی خدمات سلامت در این معاونت  برگزار شد.

در این جلسه مسئولین معاونت درمان، اداره نظارت و اعتباربخشی امور درمان و اداره تعرفه سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و کارشناسان تعرفه معاونت های درمان سه دانشگاه علوم پزشکی پایتخت حضور داشتند.

دکتر رضایی مشاور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن تاکید بر لزوم بازنگری و بهبود فرایندهای نظارت بر روند اجرای کتاب ارزش های نسبی درخصوص نحوه مشارکت و هماهنگی کلیه دانشگاه ها با یکدیگر و همچنین با وزارت بهداشت نکاتی را ارائه کرد.

مهندس عسگری معاون فنی مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت نیز در این جلسه ضمن بیان مطالبی درخصوص شیوه های ارزیابی و نحوه اجرای دستورالعمل های کتاب ارزش های نسبی خدمات سلامت، پیرامون نحوه پیگیری مشکلات موجود در این زمینه توضیحاتی را بیان کرد.

همچنین دکتر زندی و یوسف‌وند از اداره تعرفه وزارت بهداشت پیرامون تببین اصول اجرای کتاب ارزش های نسبی خدمات سلامت و  راهکارهای لازم درخصوص رفع برخی از مشکلات موجود از قبیل کدهای اعمال جراحی، تنظیم صورتحساب و عدم تطبیق تعرفه ها با کدهای کتاب ارزش های نسبی خدمات مطالبی را بیان و به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در خاتمه کارشناسان مسئول دانشگاه های علوم پزشکی با توجه به بازدیدهای انجام شده از بیمارستان های خصوصی و اخذ صورتحساب های مالی مواردی را مطرح کردند؛ که مسائل منطبق با دستورالعمل های موجود مورد بحث و بررسی قرار گفت.

گفتنی است، این جلسه با هدف جمع بندی نتایج ارزیابی های انجام شده از بیمارستان های تابعه سه دانشگاه علوم پزشکی مستقر در پایتخت و تبادل تجربه و ارتقاء توان فنی کارشناسان نظارت تشکیل شد.