• تاریخ انتشار : 1394/12/24 - 10:45

جلسه آموزش نقش مددکاری اجتماعی در اورژانس با حضور معاون درمان دانشگاه برگزار شد

جلسه آموزش نقش مددکاری اجتماعی در اورژانس با حضور معاون درمان دانشگاه برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه آموزش نقش مددکاری اجتماعی در اورژانس با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه در روز شنبه 22 اسفندماه در معاونت درمان برگزار شد.

دکتر رحمانی پس از اشاره به اهمیت توجه به اورژانس مراکز درمانی با توجه به حجم بالای مراجعین به اورژانس بعد از اجرای برنامه طرح تحول نظام سلامت، بر تاثیر مثبت حضور مددکاران در کاهش استرس بیماران دارای شرایط سخت مانند داغ دیدگان، خودکشی ها، مسمومین و ... در اورژانس تاکید کرد.

وی درنظر گرفتن مددکار اجتماعی در دو شیفت صبح و عصر برای رفع نیاز فعلی بخش اورژانس و افزایش تعداد مددکاران اورژانس پس از نیازسنجی توسط مراکز در شیفت شب را لازم برشمردند.

معاون درمان دانشگاه جهت بهبود فرایند و رفع مشکل مددکاران اجتماعی اورژانس در خصوص تجهیز مددکاران اجتماعی اورژانس به خط ارتباطی و استقرار فضایی جهت مشاوره های فردی و اجرای اصل رازداری فردی در فضای اورژانس و ... مطالبی را بیان کرد.

در ادامه سید صالحی ضمن آموزش شرح وظایف مددکاران اورژانس و مسئولین واحدهای مددکاری اجتماعی، پیرامون چالش های موجود در مسیر اجرای این برنامه اعم از کمبود نیروی مددکار اجتماعی، عدم آگاهی مسئولین اورژانس نسبت به وظایف و لزوم حضور مددکاران اجتماعی در بخش مذکور، لزوم برگزاری جلسات توجیه نقش مددکاران اجتماعی برای مسئولین اورژانس، کمبود فضا جهت مشاوره مراجعین در صورت لزوم، لزوم برگزاری دوره آموزشی برای مددکاران اجتماعی اورژانس درخصوص کلیات پزشکی در اورژانس و ... به بیان مطالبی پرداخت.

در خاتمه مقرر شد جلسه یی برای آشنایی روسای بخش های اورژانس درخصوص شرح وظایف مددکاران اورژانس در اولین فرصت سال آینده برگزار شود.

گفتنی است در این نشست سیدصالحی رییس اداره مددکاری اجتماعی و کارشناسان اداره مددکاری معاونت درمان، مسئولین واحدهای مددکاری اجتماعی و مددکاران اجتماعی اورژانس مراکز لقمان حکیم، شهدای تجریش، امام حسین (ع)، شهید مدرس و آیت اله طالقانی نیز حضور داشتند.