• تاریخ انتشار : 1401/09/29 - 08:45
اداره سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان برگزار کرد:

جلسه آموزشی رتینوپاتی نوزادان نارس (ROP)

جلسه آموزشی رتینوپاتی نوزادان نارس (ROP) توسط اداره اداره سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه برگزار شد

جلسه آموزشی رتینوپاتی نوزادان نارس (ROP)

جلسه آموزشی رتینوپاتی نوزادان نارس (ROP) توسط اداره سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جلسه آموزشی رتینوپاتی نوزادان نارس (ROP) با حضور معاونین آموزشی و امور بهداشتی، معاون فنی معاونت درمان، مدیران گروه چشم و نوزادان و جمعی از مدیران کشوری و ستادی تشکیل شد.

جلسه آموزشی رتینوپاتی نوزادان نارس به دلیل اهمیت ویژه ارائه آموزش های لازم درخصوص پیشگیری، مراقبت، درمان و پیگیری رتینوپاتی نوزادان نارس، توسط اداره سلامت مادر، نوزاد و مامایی برگزار شد.

روند غربالگری و مراقبت رتینوپاتی نارسی، درمان و پیگیری معاینات پس از ترخیص،مراقبت از مادران باردار و نوزادان و اهمیت بالای خدمات درمانی و بهداشتی، شناسایی و درمان به موقع این نوع ‏بیماران از مهمترین موضوعات مورد بحث در این جلسه بود.

جلسه پس از بحث و بررسی پیرامون چالش های موجود، تجهیزات و نیروی انسانی و تلاش جهت ساز و کار مناسب فرآیندهای مراقبت و پیگیری و درمان رتینوپاتی نارسی شفاف و خدمات به هنگام و مناسب، با ارائه راهکارها و پیشنهادهای عملیاتی در جهت رفع نقاط ضعف موجود به کار خود پایان داد.

شایان ذکر است است رتینوپاتی نارسی بیماری عروق شبکیه در نوزادان نارس است و این بیماری، در اغلب موارد قابل پیشگیری و در صورت تشخیص به موقع قابل درمان است و در صورت عدم ‏تشخیص به موقع بیماری پیشرونده بوده و به سرعت منجر به نابینایی می شود.

دکتر محمد مهدی صدوقی معاون آموزشی، دکتر محمدرضا سهرابی معاون امور بهداشتی، دکتر سید محمد اسماعیل فضل هاشمی معاون فنی معاونت درمان، مدیر گروه چشم، دکتر کاظمیان مدیر گروه نوزادان، دکتر خدیجه مالمیر مدیر خدمات بیمارستانی، خانم دکتر فراهانی عضو کارگروه کشوری رتینوپاتی نارسی، دکتر سپیده اشرفی وند مدیر سلامت مادر، نوزاد و مامایی و کارشناسان ستادی نوزادان معاونت های درمان و امور بهداشتی از حاضران در این جلسه بودند.

گفتنی است جلسه رتینوپاتی نوزادان نارس توسط اداره سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در روز شنبه 26 آذرماه در معاونت درمان برگزار شد.