• تاریخ انتشار : 1397/08/05 - 16:29

جلسه آموزشی سامانه پایش مراقبت های درمانی ( سامانه MCMC ) در معاونت درمان برگزار شد

جلسه آموزشی سامانه پایش مراقبت های درمانی ( سامانه MCMC ) به همت مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی معاونت درمان دانشگاه برگزار شد

جلسه آموزشی سامانه پایش مراقبت های درمانی ( سامانه MCMC )  در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه آموزشی سامانه پایش مراقبت های درمانی ( سامانه MCMC) به همت مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

نشست مذکور با حضور 50 نفر از نمایندگان بیمارستان های خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح و انتظامی تابعه دانشگاه در روز چهارشنبه 2 آبان ماه در این معاونت تشکیل شد. و پیرامون چگونگی استفاده از سامانه، نحوه تکمیل، ثبت و جزئیات آن، توسط کارشناسان ستاد هدایت بیماران دانشگاه توضیحات لازم ارائه شد.

گفتنی است جزئیات کاریر بیمارستانی از این سامانه، شامل ثبت و سیستم اعزام، ثبت اطلاعات پایان شیفت، ثبت فرم روزانه، ثبت اطلاعات مادران پرخط، ثبت اطلاعات کودکان پر خطر، مصدومین حوادث، مصدومین اربعین، مصدومین چهارشنبه سوری، بیماران راهیان نور و مشاهدات دوربین می باشد.

در خاتمه با پرسش و پاسخ شرکت کنندگان، تشکر کارشناسان از ارائه مستندات خدمات به بیماران در ستاد هدایت شهید بهشتی توسط مراکز، همکاری با این ستاد و اهمیت دادن به ثبت اطلاعات به کار خود پایان داد.