• تاریخ انتشار : 1394/11/14 - 10:49

جلسه با مسئولین نظارت بیمه نیروهای مسلح در راستای طرح تحول نظام سلامت در معاونت درمان

در راستای طرح تحول نظام سلامت و هماهنگی و تعامل بیشتر بیمه نیروهای مسلح با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نشستی با مسئولین نظارت بیمه نیروهای مسلح در روز دوشنبه 11بهمن ماه در معاونت درمان برگزار شد.

روابط عمومی معاونت درمان: در راستای طرح تحول نظام سلامت و هماهنگی و تعامل بیشتر بیمه نیروهای مسلح  با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نشستی با مسئولین نظارت بیمه نیروهای مسلح در روز دوشنبه 11بهمن ماه در این معاونت برگزار شد.

دکتر چرختاب مقدم مسئول بخش نظارت بیمه نیروهای مسلح ضمن ارائه توضیحاتی درخصوص فعالیت های این واحد، خواستار همکاری و تعامل بیشتر با اداره های معاونت درمان این دانشگاه شد.

در ادامه پس از بیان مسائل و مشکلات و ارائه راهکارهایی جهت افزایش همکاری توسط کارشناسان حاضر، مدیران این معاونت ضمن پاسخگویی به مسائل و مشکلات مطرح شده، راهکارهایی پیشنهاد کردند.

در خاتمه مقرر شد تا راهکارهایی که در این نشست مورد تایید قرار گرفته است پس از هماهنگی های لازم مورد اجرا قرار گیرد.

گفتنی است در این نشست دکتر ملاجعفری مدیر اداره اقتصاد درمان و سیاست گذاری سلامت، سالاری سرپرست اداره نظارت و بازرسی و دکتر نوربخش سرپرست اداره بیماری های خاص این معاونت نیز حضور داشتند.