• تاریخ انتشار : 1394/06/16 - 09:30

جلسه بررسی مسائل و مشکلات بخش های ICU بیمارستان ها در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه بررسی مسائل و مشکلات بخشهای ICU بیمارستانها با حضور جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه در رشته های بیهوشی و ICU و مدیران حوزه معاونت درمان در روز سه شنبه 10 شهریور ماه 94 در این معاونت برگزار شد.

جلسه بررسی مسائل و مشکلات بخش های ICU بیمارستان ها در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه بررسی مسائل و مشکلات بخشهای ICUبیمارستانها با حضور جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه در رشته های بیهوشی و ICUو مدیران حوزه معاونت درمان در روز سه شنبه 10 شهریور ماه 94 در این معاونت برگزار شد.

در این جلسه درخصوص الگوریتم های مختلف نظام مراقبتهای ویژه در سطح جهان و طراحی نظام مراقبت پیوسته در بخش مراقبتهای ویژه همراه با میزان و موارد تعهدات بیمه ها بحث و گفتگو شد.

در ادامه توافق گردید ضمن بررسی آماری از بیمارانی که به طور واقعی نیازمند دریافت خدمات ICUهستند ، الگوریتم های مختلفی بر اساس نظام مراقبتهای ویژه در جهان و شرایط موجود در کشور تهیه شده و نیازهای Post ICU و Hospice تعیین گردد و برای آن پروپوزال تهیه شود.

گفتنی است در این جلسه چک لیست جدیدی برای اعتباربخشی با افزودن سنجه های مربوط به فضای فیزیکی، تجهیزات و پرسنل بخشهای ویژه و پیش بینی رتبه بندی بخشهای ویژه بر اساس چک لیست مذکور تهیه شد. همچنین تعیین تعرفه طبق رتبه بندی بخشهای ICU  و Post ICU و نیز Hospice و Homecare  با هماهنگی با سازمانهای بیمه گر، از دیگر موارد توافق شده در این جلسه بود.