• تاریخ انتشار : 1393/09/04 - 08:57

جلسه تبیین دستورالعمل اجرای دپارتمان پذیرش بیماران خارجی در معاونت درمان تشکیل شد

روابط عمومی معاونت درمان:جلسه اجرای تبیین دستورالعمل اجرای دپارتمان پذیرش بیماران خارجی «I.P.D » با حضور مسئولین گردشگری سلامت وزارت متبوع، روسای مراکز خصوصی تحت پوشش و مدیران ستادی معاونت درمان در سالن جلسات برگزار شد.

روابط عمومی معاونت درمان:جلسه اجرای تبیین دستورالعمل اجرای دپارتمان پذیرش بیماران خارجی «I.P.D» با حضور مسئولین گردشگری سلامت وزارت متبوع، روسای مراکز خصوصی تحت پوشش و مدیران ستادی معاونت درمان در سالن جلسات برگزار شد.

در ابتدا سالاری سرپرست اداره نظارت و بازرسی و زیاری کارشناس مسئول امور بیمارستان های معاونت، توضیحاتی را درخصوص اهمیت گردشگری سلامت و لزوم اجرای دپارتمان پذیرش بیماران خارجی در مراکز تحت پوشش بیان کردند.

در این جلسه دکتر راشکی رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت ضمن تبیین مفاهیم و اصول پیاده سازی دپارتمان پذیرش بیماران خارجی (IPD) در مراکز تحت پوشش، بر لزوم همکاری مراکز با دانشگاه و وزارت بهداشت در جهت اجرای هر چه بهتر دپارتمان فوق تاکید نمودند.