• تاریخ انتشار : 1393/02/28 - 10:19

جلسه تبیین دستورالعمل های برنامه تحول نظام سلامت با حضور مدیران، معاونین درمان و مسئولین ترخیص بیمارستان ها در معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: ستاد طرح تحول نظام سلامت معاونت درمان با معاونین درمان، مدیران و مسئولین ترخیص بیمارستان های دولتی تحت پوشش، مدیران حوزه معاونت و کارشناسان اداره نظارت و بازرسی در روز سه شنبه مورخ 30/2/93 در سالن جلسات معاونت درمان تشکیل جلسه داد.

آقای سالاری سرپرست اداره بازرسی و نظارت و دبیر ستاد تحول نظام سلامت معاونت نتایج بازرسی ها را مثبت ارزیابی کرد و گفت: از 15 اردیبهشت که طرح تحول آغاز شد با توجه به ابلاغیه وزارت متبوع نظارت بر برنامه های هفت گانه طرح تحول بعهده اداره بازرسی و نظارت  گذاشته شد؛ پیرو انعکاسی که از عملکرد بیمارستان ها توسط کارشناسان نظارتی این معاونت به ستاد رسیده است حاکی از آن است که به لطف خدا و تلاش شما و همه همکارانمان در بیمارستان ها روند اجرای طرح مورد قبول و رضایت مسئولین امر می باشد؛ که جای تشکر دارد.

سپس خانم دکتر عظیمی رییس اداره اقتصاد درمان معاونت ضمن تشریح دستورالعمل برنامه کاهش میزان پرداختی بیماران بستری، با اشاره به موارد و ابهامات دریافتی از سوی بیمارستان ها با توجه به اطلاعیه های تکمیلی وزارت بهداشت مطالبی را بیان داشتند.

سپس آقای زیاری کارشناس مسئول امور بیمارستان های معاونت و از اعضای ستاد طرح تحول ضمن تبیین مبانی « دستورالعمل برنامه ارتقای کیفیت خدمات هتلینگ در بیمارستان های وابسته به وزارت بهداشت»  توضیحاتی را درخصوص ابهامات موجود در دستورالعمل بیان نمودند.

در ادامه ایشان ضمن تاکید بر اهتمام مراکز درخصوص خدمات فاقد تعرفه، خواستار همکاری مراکز در راستای شناسایی و اعلام خدمات فاقد تعرفه جهت اخذ تاییدیه از هیات امنای دانشگاه و وزارت متبوع جهت جلوگیری از کسورات بیمارستان ها در اجرای این طرح شدند.

ایشان در ادامه ضمن بیان مصوبات جلسات ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت استان تهران با سازمان های بیمه گر به ابهامات مراکز دراینخصوص پرداخته و مطالبی را عنوان نمودند.

در ادامه خانم عقیقی کارشناس اداره پرستاری و مامایی معاونت ضمن بیان توضیحاتی در ارتباط با « برنامه ترویج زایمان طبیعی » مطالبی را درخصوص برنامه مراکز در روند اجرای طرح ارائه نمودند .

در پایان با حضور کارشناسان ستاد طرح تحول معاونت به بررسی مشکلات مراکز درخصوص اجرای طرح فوق پرداختند و راهکارهای اجرایی پیرامون ابهامات موجود ارائه شد.