• تاریخ انتشار : 1393/12/20 - 16:15

جلسه رابطین آموزش کارکنان مراکز دانشگاهی در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه رابطین آموزشی کارکنان مراکز دانشگاهی در روز شنبه مورخ 16 اسفند سال جاری در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

جلسه رابطین آموزش کارکنان مراکز دانشگاهی در معاونت درمان برگزار شد

در این نشست که خانم گرجی نماینده آموزش کارکنان دانشگاه و رابطین آموزش مراکز دانشگاهی نیز حضور داشتند، خانم دکتر بنی جمالی نماینده آموزش معاونت درمان ضمن تشکر از زحمات ایشان، پیرامون تاثیر آموزش در ارتقاء کیفیت کار مطالبی را بیان کردند.

در ادامه خانم محمودی کارشناس آموزش معاونت درمان ضمن بیان مطالبی درخصوص تدوین پودمان های مهارتی و آموزش های غیرحضوری تخصصی توضیحاتی اظهار داشت.

در خاتمه خانم گرجی به سوالات پیش آمده از مطالب ارائه شده و همچنین ابهاماتی که درخصوص مصوبات اخیر کمیته توانمندسازی کارکنان دانشگاه ایجاد شده بود، پاسخ های لازم را ارائه کرد.