• تاریخ انتشار : 1393/02/27 - 12:58

جلسه مشترک ستاد طرح تحول نظام سلامت با بیمه های خدمات سلامت ایرانیان، خدمات درمانی و تامین اجتماعی

روابط عمومی معاونت درمان: ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران با توجه به بروز مشکلات و ابهاماتی پیرامون مباحث بیمه یی در اجرای طرح تحول، صبح شنبه مورخ 27/2/93 با حضور دکتر امامی رضوی قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه ها، روسا و معاونین درمان، توسعه و غذا و دارو سه دانشگاه علوم پزشکی استان، مدیران ستادی طرح تحول و نمایندگان بیمه های سلامت، خدمات درمانی و تامین اجتماعی در سالن جلسات این ستاد تشکیل جلسه داد.

جلسه مشترک ستاد طرح تحول نظام سلامت با بیمه ها برگزار گردید

در ابتدا دکتر یاوری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر ستاد مرکزی طرح تحول، مشکلات و ابهامات پیش روی بیمارستان ها و بیمه ها از قبیل محاسبه هزینه خدمات تشخیصی به بیماران در بیمارستان مبداء، اختلاف نظر در محاسبه اعمال گلوبال، نحوه ثبت نام بیماران فاقد بیمه و مجهول الهویه و ... را بر شمردند.

سپس پیرامون موارد مطرح شده بحث و تبادل نظر صورت گرفت و راهکارهای اجرایی مطرح و جهت تهیه گایدلاین ها و دستورالعمل های لازم تصمیماتی گرفته شد.

لازم به ذکر است با توجه به سوالات متعدد مردم با آغاز طرح تحول نظام سلامت مقرر شد، سامانه 1590 پاسخگوی مباحث حوزه اختیارات وزارت بهداشت و سامانه بیمه سلامت با شماره 1666 و سایت bimesalamat.irپاسخگوی مشکلات مردم در حوزه بیمه ها از طرق مناسب به مردم اطلاع رسانی گردد.