• تاریخ انتشار : 1396/07/16 - 12:32

حضور دکتر میرهاشمی معاون درمان جدید در جمع مدیران و پرسنل مجموعه حوزه درمان

حضور دکتر میرهاشمی معاون درمان جدید در جمع مدیران و پرسنل مجموعه حوزه درمان

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر سیدهادی میرهاشمی که از سوی سرپرست دانشگاه بعنوان معاون درمان دانشگاه منصوب شده است، در روز شنبه 15 مهرماه با حضور دکتر پالش مشاور اجرایی سرپرست دانشگاه و مدیر حوزه ریاست و دکتر رحمانی معاون سابق درمان در جمع مدیران مجموعه حوزه معاونت درمان حضور یافت.

در این نشست که دکتر معززی معاون فنی و دکتر یثربی معاون اجرایی معاونت درمان نیز حضور داشتند، دکتر پالش ضمن تشکر از تلاش های تمامی همکاران در حوزه معاونت درمان در راستای ارتقای خدمات درمانی، از زحمات دکتر رحمانی در دوران تصدی مسئولیت قدردانی کرد و توفیق روزافزون وی را در تمامی مراحل زندگی آرزو کرد.

وی ویژگی های کاری معاونت درمان را با توجه به وسعت جغرافیایی و جمعیت تحت پوشش دانشگاه متمایز از سایر حوزه ها دانست، و تصمیم گیری های صحیح  و به موقع را از خصوصیات مدیریت در این حوزه عنوان کرد.

همچنین دکتر رحمانی ضمن بیان سخنانی به ارایه گزارشی اجمالی درخصوص اقدامات انجام شده در دوران تصدی مسوولیت خود پرداخت و خاطرنشان کرد: در این مدت علیرغم فراز و نشیب های فراوان به همراه سایر  همکاران سعی کردیم از مسیر تلاش در راستای قانون و حرکت رو به جلو خارج نشویم و تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات موجود به کار بستیم.

وی در خاتمه سخنان خود ضمن تقدیر از زحمات مدیران مجموعه معاونت و تمامی همکاران مراکز پزشکی و بیمارستان های تابعه دانشگاه برای دکتر میرهاشمی در انجام مسوولیت محوله آرزوی توفیق روزافزون کرد.

در ادامه دکتر میرهاشمی معاون درمان دانشگاه ضمن تقدیر از حسن اعتماد ریاست دانشگاه در واگذاری این مسوولیت، ابراز امیدواری کرد با توکل به خداوند، رهنمودهای ریاست دانشگاه وهمدلی و مساعدت همکاران در انجام مسوولیت محوله و در اجرای امور مربوطه موفق باشد.

در خاتمه نشست، مدیران حوزه معاونت از زحمات و تلاش های دکتر رحمانی تشکر و قدردانی کردند و برای دکتر میرهاشمی معاون درمان جدید دانشگاه آرزو موفقیت کردند.

گفتنی است دکتر میرهاشمی به همراه دکتر معززی معاون فنی و دکتر یثربی معاون اجرایی، با حضور در جمع پرسنل معاونت درمان ضمن دید و بازدید و گفتگویی صمیمانه، از نزدیک از زحمات و تلاش های پرسنل تشکر و قدردانی کرد.