• تاریخ انتشار : 1398/04/30 - 12:51

حضور رئیس اداره و کارشناسان مامایی دانشگاه در ویدئو کنفرانس کشوری بانک شیر مادر

حضور رئیس اداره و کارشناسان مامایی دانشگاه در ویدئو کنفرانس کشوری بانک شیر مادر

روابط عمومی معاونت درمان: خانم عقیقی و کارشناسان اداره مامایی معاونت درمان در ویدئو کنفرانس کشوری بانک شیر مادر شرکت کردند.

کنفرانس مذکور در راستای ترویج تغذیه با شیر مادر و با حضور مسئولین اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت درمان  و آموزش پزشکی، 26 دانشگاه علوم پزشکی منتخب، متخصص نوزادان، کارشناسان برنامه های ترویج تغذیه با شیرمادر در معاونت های درمان و بهداشت و کارشناس بیمارستان مهدیه ( بیمارستان منتخب دانشگاه ) تشکیل شد.

دکتر حیدرزاده رییس اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت در ابتدا به بیان مطالبی پیرامون اهمیت تاسیس و راه اندازی بانک شیرمادر در بیمارستان های منتخب پرداخت.

سپس چالش ها و مسایل مربوط به بانک شیر در دانشگاه ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در خاتمه با هماهنگی های به عمل آمده با اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت مقرر شد در بیمارستان مهدیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بانک شیر تاسیس شود.