• تاریخ انتشار : 1398/05/28 - 10:02

حضور سرپرستاران بخش اورژانس بیمارستان های تابعه در کارگاه تریاژ بیمارستانی در حوادث و بلایا

روابط عمومی معاونت درمان: کلاس آموزشی بررسی سنجه های اعتباربخشی بخش اورژانس، تریاژبیمارستانی با در حوادث وبلایا با مصدومین انبوه و بررسی تریاژ الکترونیک با حضور سرپرستاران بخش های اورژانس بیمارستان های دولتی و خصوصی تابعه دانشگاه برگزار شد.

کارگاه مذکور به همت اداره اورژانس بیمارستانی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه با حضور 75 سرپرستار بخش اورژانس در روزهای 23 و 27 مردادماه سال جاری در معاونت درمان تشکیل شد.

کارگاه با بیان مطالبی پیرامون آخرین دستورالعمل های مربوط به سنجه های اورژانس و اهمیت تریاژ بیمارستان با مصدومین انبوه در حوادث و بلایا توسط کارشناسان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آغاز شد.

سپس بهادر خان رییس اداره اعتباربخشی معاونت درمان درخصوص سنجه های اعتباربخشی اورژانس سال 1398 و خانم عادلی کارشناس مدیریت اقتصاد درمان و کمیته ارتقاء بهره وری پیرامون تریاژ الکترونیکی مراکز دانشگاهی طی 4ماه گذشته به بیان مطالبی پرداختند.

در خاتمه کارگاه یک جلد از کتاب دستورالعمل کشوری تریاژ بیمارستانی در بلایا و حوادث با مصدومین انبوه به سرپرستاران اورژانس مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تحویل شد.

فایل الکترونیک کتاب مذکور را میتوانید از اینجا دانلود کنید.