• تاریخ انتشار : 1401/03/22 - 14:48
به همت مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

حضور سوپروایزرهای کنترل عفونت مراکز غیر دانشگاهی در معاونت درمان

حضور سوپروایزرهای کنترل عفونت مراکز غیر دانشگاهی در معاونت درمان

نشست کارشناس مدیریت پرستاری با سوپروایزرهای کنترل عفونت مراکز غیر دانشگاهی تابعه دانشگاه در معاونت درمان تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نشست مذکور در راستای نشست های فصلی این مدیریت با سوپروایزرهای مراکز تحت پوشش دانشگاه در روز چهارشنبه 18 خرداد ماه برگزار شد.

شیوع جهانی آبله میمونی در مناطق غیر بومی، علائم و نشانه های بیماری، راه های انتقال، اصول مراقبت و ایزولاسیون بیماران، اهمیت حفاظت کارکنان در برابر این بیماری و نحوه شناسایی و گزارش دهی موارد مشکوک به آبله میمونی از موضوعات مهم مطرح شده در این نشست بود.

همچنین در مورد پایش بهداشت دست در بیمارستان ها و اصول کنترل عفونت در بخش آندوسکوپی توضیحاتی توسط کارشناسان حوزه درمان ارائه شد.

گفتنی است در این جلسه، برخی از چالش های حوزه کنترل عفونت در بیمارستان ها مطرح و در قالب پرسش و پاسخ مورد بررسی قرار گرفت.