• تاریخ انتشار : 1396/11/07 - 09:57

حضور مسئولین بلوک زایمان مراکز تحت پوشش دانشگاه شهید بهشتی در معاونت درمان

نشست صمیمانه همکاران اداره مامائی با مسئولین بلوک های زایمان مراکز پزشکی اموزشی و درمانی تابعه دانشگاه با حضور دکتر حاجی قاسمعلی مدیر خدمات درمانی و تعالی بالینی و بیمارستانی معاونت درمان برگزار شد.

حضور مسئولین بلوک زایمان مراکز تحت پوشش دانشگاه شهید بهشتی در معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: نشست صمیمانه همکاران اداره مامائی با مسئولین بلوک های زایمان مراکز پزشکی اموزشی و درمانی تابعه دانشگاه روز سه شنبه 3 بهمن ماه با حضور دکتر حاجی قاسمعلی مدیر خدمات درمانی و تعالی بالینی و بیمارستانی معاونت درمان برگزار شد.

مدیرخدمات درمانی و تعالی بالینی و بیمارستانی با بیان مطالبی پیرامون برنامه ترویج زایمان طبیعی و اهمیت آن در افزایش سلامت جامعه، گفت: تلاش برای کاهش آمار سزارین در بیمارستان های دولتی و به ویژه خصوصی باید بصورت یک فرهنگ مدیریتی تعریف شود.

وی با اشاره به برخی آمارهای برنامه موربیدتی و اهمیت کنترل عفونت در افزایش سلامت مادر و نوزاد، بر اهمیت مراقبت های استاندارد در پیشگیری از مرگ مادر بعنوان یک مهم تاکید کرد.

در ادامه عقیقی مسئول اداره مامائی نیز ضمن بیان عملکرد برنامه های مختلف این اداره و مشکلات اجرای این برنامه ها در سطح مراکز درمانی، بر توجه مسئولین بلوک زایمان به شاخص های سزارین خصوصا توجه به شاخص زایمان نخست بعنوان یک عامل مهم تاکید کرد.

در خاتمه پس از بحث و تبادل نظر و بیان مشکلات موجود، بیمارستان ها بر اساس منطقه جغرافیایی تقسیم بندی شدند، و مقرر شد کارگروه های مشترک منطقه یی به منظور کاهش درصد سزارین و اجرای صحیح برنامه ترویج زایمان طبیعی تشکیل و گزارش های عملکردی آن به معاونت درمان ارسال شود.

گفتنی است در این نشست با اهداء  گواهی های تشویقی از مسئولین بلوک زایمان تقدیر و تشکر بعمل آمد.