• تاریخ انتشار : 1401/05/11 - 09:11
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی :

حضور میدانی مسئولان دانشگاه در مناطق سیل‌زده فیروزکوه

حضور میدانی مسئولان دانشگاه در مناطق سیل‌زده فیروزکوه

مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور هماهنگی و بررسی وضعیت خدمت رسانی در مناطق سیل زده شهرستان فیروزکوه حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی،دکتر محمد اسماعیل فضل هاشمی معاون فنی حوزه درمان، دکتر امیر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه به همراه معاون امور بهداشتی دانشگاه، دکتر جانبازی معاون اجرایی معاونت امور بهداشتی دانشگاه و جمعی از مدیران و کارشناسان دانشگاهی، با حضور در مناطق سیل زده فیروزکوه، روند خدمت رسانی به مردم را از نزدیک مورد بررسی قرار دادند.

دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه نیز در روز دوشنبه 10 مردادماه به همراه مدیران و تیم های بهداشتی و درمانی از مناطق سیل‌زده فیروزکوه بازدید کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی طی بازدیدی ازمناطق سیل‌زده فیروزکوه، روند خدمت‌رسانی به مردم سیل‌زده روستای مزداران شهرستان فیروزکوه را از نزدیک بررسی کردند.

شایان ذکر است در پایان بازدیدها در نشستی، موارد لازم برای پیشگیری از ایجاد مشکلات احتمالی بعد از سیلاب در دستور کار دانشگاه قرار گرفت.

بر اساس این گزارش روند خدمت رسانی توسط تیم‌های بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در مناطق سیل‌زده تحت پوشش دانشگاه استمرار دارد.

• کد خبر : 119278